Acemi Cadı dizisinin Ceren'i şaşırttı! İşte Dicle Alkan'ın son hali...

Dicle Alkan, ''Acemi Cadı'' dizisinde canlandırdığı ''Ceren'' karakteri ile herkesin hafızasında yer edinmişti. Dizinin sona ermesiyle ünlü oyuncunun son hali de pek çok insan tarafından merak edildi. İşte Acemi Cadı dizisi ile adeta hafızalara kazınan Dicle Alkan'ın son hali...

Dicle Alkan'ın da rol aldığı Acemi Cadı dizisi, bir dönem fazlaca izleniyordu. Dicle Alkan'ın haricinde Acemi Cadı dizisinde; Merve Boluğur, Billur Yazgan, Kaan Yılmaz ve Çağkan Çulha gibi isimler de yer alıyordu. Acemi Cadı dizisinin sona ermesiyle en fazla merak edilen isimlerden biri de Dicle Alkan oldu.

ACEMİ CADI DİZİSİNİN CEREN'İ ŞAŞIRTTI

Acemi Cadı dizisi bir döneme adeta damga vurmayı başarmıştı. Dizide oynayan karakterlerden bazıları ise fazlaca beğeniliyordu. Söz konusu karakterlerden biri de Ceren'di. Ceren karakterini canlandıran Dicle Alkan'ın yıllar içerisindeki değişimi pek çok insanı şaşırtmayı başardı. Nitekim ünlü oyuncuyu yıllar sonra görenler adeta şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Acemi Cadı dizisi ile sıklıkla hatırlanan Dicle Alkan, farklı projelerle de hayranlarının karşısına çıktı. Ancak ünlü oyuncu Dicle Alkan'ın en fazla hatırlandığı projelerden biri Acemi Cadı dizisi oldu.

DİCLE ALKAN'IN SON HALİ

Dicle Alkan, Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Ceren karakteri ile sıklıkla hatırlanıyor. Ancak aradan yılların geçmesi, ünlü oyuncuyu da adeta değiştirdi. İşte ünlü oyuncunun son hali;