ABD'nin stratejik bombardıman uçağı uçuş testinde... B-21 Raider'ın yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

ABD Hava Kuvvetleri, en yeni nükleer gizli bombardıman uçağı B-21 Raider'ın ilk uçuş fotoğraflarını yayınladı. Henüz ABD Hava Kuvvetleri'ne teslim edilmeyen ve uçuş testleri süren B-21 Raider stratejik bombardıman uçağı, nükleer ve konvansiyonel bombaları taşıyabiliyor,

aksam.com.tr

ABD'nin Çin'in yayılmacı politikaları ve olası ayvan işgaline karşı geliştirdiği stratejik bombardıman uçağı B-21 Raider'In yeni fotoğrafları yayımlandı.

aksam.com.tr'nin USA Today'den aktardığı habere göre, ABD Hava Kuvvetleri stratejik bombardıman uçağı B-21 Raider'ın uçuş testlerine ilişkin fotoğraflar yayımladı.

Uçuş testleri süren B-21 Raider, 2022 yılının Aralık ayında resmi olarak tanıtılmıştı.

O tarihlerden beri ABD'nin bir sır gibi sakladığı B-21 raider stratejik bombardıman uçağının test uçuşuna ilişkin görüntü yayımlandı.

Söz konusu bombardıman uçağının Çin gibi rakiplerle mücadele edebilmek için üretildiği biliniyor.

B-21 RAİDER'IN TEK GÖREVİ VAR!

The National Interest'te yer alan bir haberde, B-21 Raider stratejik bombardıman uçağının sadece tek bir amaç için üretildiği vurgulandı.

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

"ABD'nin Çin'den gelen tehditlere karşı geliştirdiği yeni B-21 Raider gizli bombardıman uçağının, özellikle Tayvan'a yönelik Çin saldırganlığını caydırmada kritik bir rol oynaması bekleniyor."