8 Kasım reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Dilek Taşı, Şahane Hayatım reyting sıralaması

8 Kasım reyting sonuçları açıklandı. Çarşamba akşamı Çarşamba akşamı Kanal D'de Dilek Taşı, ATV'de Kuruluş Osman, TRT1'de Benim Güzel Ailem, Fox TV'de ise Şahane Hayatım dizileri yeni bölümleriyle ekrana geldi. Aynı saatlerde TV8'de MasterChef All Star ile yarışma heyecanı yaşanırken, Show TV'de yerli sinema Yedi Bela Hüsnü seyirci karşısına çıktı. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 8 Kasım 2023 reyting sonuçları

8 Kasım 2023 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Çarşamba akşamı; Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, Benim Güzel Ailem ve MasterChef Türkiye All Star programları seyirciyle buluştu. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Çarşamba akşamı en çok ne izlendi? İşte 8 Kasım reyting sonuçları

8 KASIM 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

8 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total'de 1.sırada Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman, 2. sırada FOX TV'de ekrana gelen yeni dizi Şahane Hayatım, 3.sırada Atv'de yayınlanan "Müge Anlı Tatlı Sert" yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB'de ise 1.sırada TV8'de ekrana gelen "Masterchef Türkiye All Star", 2.sırada Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman, 3. sırada ise Müge Anlı İle Tatlı Sert yer aldı.

20+ABC'de ilk sırada Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman, 2. sırada TV8'de ekrana gelen Masterchef Türkiye All Star, 3. sırada ise Müge Anlı İle Tatlı Sert programı yer aldı.

20+ABC İLK 10 PROGRAM

7 Kasım reyting sonuçları: Masterchef, Aile, Yabani reyting sıralaması