8 Ekim reyting sonuçları | Mehmed, Bahar, Bir Gece Masalı reyting sıralaması nasıl?

8 Ekim reyting sonuçları | Show Tv'de başarılı dizi Bahar 19. bölüm, Atv'nin reyting rekorları kıran yeni dizisi Bir Gece Masalı 6. bölümüyle ekrana geldi. TRT1'de ise Mehmed: Fetihler Sultanı ise 18. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Peki, 8 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Mehmed, Bahar, Bir Gece Masalı reyting sıralaması nasıl?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Salı akşamı ekrana Mehmed: Fetihler Sultanı, Bahar ve Bir Gece Masalı dizisinin yeni bölümleri ekrana geliyor. Peki, 8 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Mehmed, Bahar, Bir Gece Masalı reyting sıralaması nasıl? İşte detaylar...

Bir Gece Masalı 6. bölüm izle tek parça! ATV Bir Gece Masalı son bölüm izle tek parça!

8 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

8 Ekim reyting sonuçlarına göre Bahar 3 kategoride de birinci oldu. Bir Gece Masalı Total'de 2. olurken, Mehmed Fetihler Sultanı AB'de 2. sıraya yerleşti. ABC'de ise 2. sıraya Masterchef Türkiye yerleşti.

TOTAL

1) Bahar 5,78

2) Bir Gece Masalı 5,75

5) Masterchef Türkiye 3,80

7) Mehmed Fetihler Sultanı 3,46

AB

1) Bahar 7,21

2) Mehmed Fetihler Sultanı 5,03

3) Masterchef Türkiye 4,50

7) Bir Gece Masalı 3,06

ABC1

1) Bahar 7,78

2) Masterchef Türkiye 4,94

4)) Mehmed Fetihler Sultanı 4,34

6) Bir Gece Masalı 4,02

Bir Gece Masalı fragman | Mahir Sıla'yı kaçırdı mı? Bir Gece Masalı 7. bölüm fragmanı izle!

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN SONUÇLARI NASIL?

Total'de 1. sırada ATV'de izleyici ile buluşan "Bir Gece Masalı" yer aldı. Total'de 2. sırada Show TV'de ekranlara gelen "Bahar" yer aldı. Total 3. sırada ise "Bahar" özet bölümü yer aldı.

Mehmed Fetihler Sultanı 18. Bölüm izle! TRT1 Mehmed son bölüm izle tek parça!

AB'de 1. sırada "Bahar" yer aldı. AB'de 2. sırada "Bahar" özet bölümü yer aldı. AB 3. sırada ise "Mehmed: Fetihler Sultanı" yer aldı.

MasterChef 8 Ekim kim kazandı, Nevzat mı, Kerem mi? MasterChef'te bu akşam hangi takım kazandı?

ABC'de 1. sırada "Bahar" yer aldı. ABC'de 2. sırada "Bir Gece Masalı" yer aldı. ABC 3. sırada ise "Bahar" özet bölümü yer aldı.