100 netizenden 2'si bulabildi! 7 benekli zarı henüz kimse göremedi!

Beyninizi allak bullak edecek bir zeka testi. Onlarca zarın bulunduğu bu görselde sadece biri farklı beneklere sahip. İnternet üzerinden netizenlere gösterilen bu resimde sadece 100 kişiden 2'si kolaylıkla cevaba ulaştı. Peki, sen 15 saniyede sonucu görebilir misin? Kendiniz için meydan okuma zamanı...

7 benekli zarı henüz kimse göremedi! Dikkat gerektiren bu testte bir zarı bulmak için uzun uğraşlar vereceksiniz. İllüzyon testleri internet dünyasında popülerliğini koruyor. Bir çeşit yanılsama olarak karşımıza çıkan bu görsellerde duyular ve izlenimler birbirleriyle yanlış olarak değerlendirilir. Bugün sizler için hazırladığımız illüzyon testinde bir zar 7 benekli. Bulmak için tam 15 saniyeniz var.

Bulmaca, oyun şirketi Casumo tarafından yaratıldı ve geleneksel olarak hile yapmak için kullanılan sadece bir çarpık zar içeriyor.

Ancak bu bulmacada hile yapmanın bir yolu yoktur ve yalnızca büyük sabrı olanlar benekler denizinde tek zarları görebilir.

15 SANİYE İÇİNDE BULABİLDİNİZ Mİ?

Daha dikkatli bakarsanız sonuca ulaşacaksınız.

İllüzyon ya da yanılsama, duyu yanılsaması ve yanılsama olarak bilinir. Gerçek bir nesnenin duyular üzerindeki izlenimlerinin yanlış değerlendirilmesidir.

Gerçeklikteki fiziksel olayların algılanması sırasında yalnız bir nesnellik içinde kayda geçirilmez, sürekli değişim gösterebilir, kimi düzeltim ve bütünlemelerden geçirilerek; okunan bir kitaptaki kimi dizgi yanlışlıklarının farkına varılamaması örnek gösterilebilinir.

Cevaba ulaşmak isteyenler sol alt köşedeki yedi noktalı küpü görebilmelidir - yani siz fark ettiniz mi?