500 binden fazla katılım oldu... İşte Togg'un en beğenilen rengi

Yerli ve milli otomobil Togg'un en beğenilen rengi açıklandı. Türkiye'nin güzellikleri ilham alınarak Togg için 6 renk belirlenmişti. Bu renkler; 'Anadolu', 'Gemlik', 'Oltu', 'Kula', 'Kapadokya' ve 'Pamukkale' olarak açıklanmıştı. 500 binden fazla kişinin katılım gösterdiği anketin sonuçlarına göre en çok beğenilen renk ''Kapadokya'' oldu.

Togg, resmi twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Togg'un hesabından yapılan paylaşımda, "Sizlerden gelen 500.000'den fazla yorum ve etkileşimi inceledik. Renk anketimizin birincisi Kapadokya oldu. Sosyal medya hesaplarımızdan anketimize katılan herkese teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi. Hatırlanacağı üzere Togg için Türkiye'nin büyüleyici güzelliğinden esinlenerek 6 renk belirlenmişti.

Bir otomobilden çok daha fazlasını ifade eden Togg için Türkiye'nin tarihinden, renklerinden, kültüründen, doğasından ve coğrafyasından ilham alınarak tam 6 renk belirlenmişti. Her biri Türkiye için ayrı bir mana taşıyan bu renklerin anlamları şu şekilde:

Gemlik: Zeytin ağaçlarının gölgesindeki mavi sularını ifade ediyor.

Anadolu: Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıyı tanımlıyor.

Oltu: Taşın göz alıcı siyahlığını, parlak dokusunu, sağlam yapısını anlatıyor.

Kula: Kula'nın doğal yapısı, kayaçları ve vadileriyle yerkürenin milyonlarca yıllık geçmişini bugüne taşıyan gri ihtişamını sunuyor.

Kapadokya: Kapadokya'nın olağanüstü güzellikteki doğa harikası peri bacalarının toprak ve kum bejini belirtiyor.

Pamukkale: Travertenlerin göz kamaştıran beyazlığını ifade ediyor.

Bu renklerinden en çok beğenileni merak konusuydu. Togg'un sosyal medya hesabından 500 bin kişinin katılımıyla renk anketi yapıldı. Ankette favori Togg renginin 'Kapadokya' olduğu belirlendi.

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Sizlerden gelen 500.000'den fazla yorum ve etkileşimi inceledik. Renk anketimizin birincisi Kapadokya oldu. Sosyal medya hesaplarımızdan anketimize katılan herkese teşekkür ederiz."