450 bin TL dolandırılmıştı... 10 çocuklu Halis Ağca'ya müjde Esra Erol'dan geldi

Sosyal medya üzerinden 450 bin TL dolandırıldığını söyleyen 10 çocuk babası Halis Ağca, ünlü sunucu Esra Erol'un programına katılarak kendisinden yardım talebinde bulunmuştu. Yaren Nur ve Emrah Toy adlı kişilerin kendisini dolandırdığı iddia eden Halis Ağca, Esra Erol'dan bu kişilerin bulunarak cezalandırmasını istemişti. 10 çocuk babası Halis Ağca'ya sevindirici haber ünlü sunucudan geldi.

10 çocuk babası Halis Ağca, sosyal medya üzerinden dolandırıldığını söyleyerek Esra Erol'dan kendisine yardım etmesini istedi. İnternet üzerinden tanıştığı Yaren Nur Toy'un kendisini farklı tanıttığını ve kendisini 450 bin TL dolandırdığını söyleyen Halis Ağca, Yaren Nur Toy ve eşi olduğunu sonradan öğrendiği Emrah Toy'un yakalanıp cezalandırılması için Esra Erol'un kapısını çaldı. Evli ve 10 çocuk babası olan Halis Ağca'nın bu çabası sonuç buldu ve programın son bölümünde sevindirici haberi Esra Erol kendisine açıkladı.

Ünlü sunucu Esra Erol, bu hafta programında evli ve 10 çocuk babası Halis Ağca'nın hikayesini konu aldı.

Programda olayın detaylarını paylaşan Halis Ağca, "Ben evliyim, 10 tane çocuğum var. Yaren bana ilk yazdığında eşime 'ne yapalım?' diye sordum. Eşim de 'bir kuş gelmiş, bir çalıya sığınmış" dedi.

Halis Ağca, Yaren Nur'un sürekli bahanelerle kendisinden para istediğini de sözlerine ekledi.

Kendisini dolandıran Yaren Nur'un, "İlk adımı bir erkeğin artmasını isterim" deyince ne demek istediğini sorduğunu, biraz konuştuktan sonra ise kendisine hikayesini anlatmaya başladığı söyledi. Ağca, "Benim babam ve annem Trabzon-Rize yolunda trafik kazasında öldü. Amcam ninemle gelip dedemi götürecek. Benim kimsem yok. Ben de arkalarından gideceğim" deyip benden para istedi. Bin TL gönderdim" ifadelerini kullandı.

Yaren Nur Toy'un kendisine fotoğraflar gönderdiğini söyleyen Ağca, "Onun bana yolladığı fotoğrafları gören, iyilik seven herkes yardım eder." ifadelerini kullandı.

DOLANDIRICI KARI-KOCA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Esra Erol, Yaren Nur Toy, Emrah Toy ve Hasan Toy'a gözaltı kararı çıktı. Elmalı'da görülen davada bu üç isim dolandırıcılık şüphesiyle yargılanırken Hasan Toy serbest bırakıldı. Yaren Nur Toy ve Hasan Toy'un tutuklu yargılanmasına hükmedildi. Karı-koca davanın ardından cezaevine gönderildi.