30. dönem POMEM sonuçları sorgula! 31. Dönem POMEM ne zaman, tarih belli mi?

30. dönem POMEM sonuçları sorgulama ekranı açıldı. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitesi üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Bir sonraki sınava katılmak isteyen adaylar ise tarih aramalarına başladı. Peki, 31. Dönem POMEM ne zaman, tarih belli mi?

30. Dönem POMEM kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılan adayların POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. Bir sonraki dönemin ne zaman olduğunu merak eden adaylar aramalarını hızlandırdı. Peki, 31. Dönem POMEM ne zaman, tarih belli mi?

31. DÖNEM POMEM NE ZAMAN?

31. Dönem POMEM tarihi henüz belli değil. 31. Dönem POMEM başvuru tarihi belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

30. DÖNEM POMEM SONUÇLARI SORGULA!

30. DÖNEM POMEM SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Adaylar sonuçlarını e-devlet şifresi ile görüntüleyebilecek.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitesinde açıklanacak olup yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.