30 Ağustos konser takvimi 2024 | Hangi sanatçılar, nerede sahne alacak? İşte ücretsiz konser listesi

30 Ağustos Zafer Bayramı, bu sene de büyük bir coşku ve kıvanç ile kutlanacak. Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü kapsamında çeşitli etkinlikler yapılacak ve ücretsiz halk konserleri verilecek. İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki, kimler nerede konser verecek?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı büyük bir coşku ile kutlanacak. 30 Ağustos kutlamaları kapsamında gelenekselleşen ücretsiz konserleri bu sene de yurdun dört bir yanında yapılacak. İstanbul'da konser verecek sanatçılar arasında Cem Adrian, Zeynep Bastık, Ece Seçkin, Duman, İlyas Yalçıntaş yer alıyor. Peki, hangi sanatçılar, nerede sahne alacak? İşte 30 Ağustos ücretsiz konser listesi 2024...

30 AĞUSTOS KONSER TAKVİMİ 2024

İSTANBUL 30 AĞUSTOS KONSERLERİ

Cem Adrian, 30 Ağustos Cuma günü Eminönü Meydanı'nda konser verecek.

Zeynep Bastık, 30 Ağustos Cuma günü Beylikdüzü'nde Cumhuriyet Etkinlik Alanı'nda şarkılarını seslendirecek.

30 Ağustos Zafer Bayramında rock grubu Duman, Çerkezköy Kentpark'ta saat 21.00'de konser verecek.

Emir Can İğrek, ise Zafer Bayramı dolayısı ile Çatalca'da sevilen şarkılarını söyleyecek.

Yeni Türkü ve İlyas Yalçıntaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Sancaktepe'de konser verecek.

Bayrampaşa Belediyesi'nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ece Seçkin saat 21.30'da sahne alacak.

ANKARA 30 AĞUSTOS KONSERLERİ 2024

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde Tan Taşçı konser verecek. Etkinlik alanına ulaşım için ring seferleri Zafer Çarşısı'ndan başlayacak, saat 16.00'dan gece 24.00'e kadar sürecek.

İZMİR 30 AĞUSTOS KONSERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Kent genelinde gerçekleştirilecek 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programları kapsamında 30 Ağustos'ta Konak Meydanı Kemeraltı girişinde saat 18.00'de geleneksel marşlardan oluşan repertuvarlarıyla İzmir halkıyla buluşuyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında 29 Ağustos Perşembe günü;

Kortej Yürüyüşü

-Bornova Bayraklı Sınırı (Özkanlar Migros Karşısı)

-Saat: 20:00

İlyas Yalçıntaş Konseri

-Bornova Cumhuriyet Meydanı

- Saat: 21:00

MARMARİS

Marmaris, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü coşkuyla kutlayacak. Fener alayı geleneğini bozmayan Belediye, bayram coşkusunu "3 Tenor" konseri ile taçlandıracak.

ANTALYA

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, ünlü şarkıcı Simge Sağın konseri düzenlenecek. Simge konseri öncesi 19.30'da Dj Mert Aydın sahne alacak. 21.00'da ise ünlü sanatçı Simge Sağın Antalyalılarla buluşarak Zafer bayramı konseri verecek. Konsere tüm Antalyalılar davetli.

BURSA

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Nilüfer konser verecek. Konser saat 20.30'da Nilüfer Konseri Kültürpark Atatürk Stadyumu Girişinde (Millet Bahçesi) olacak.

YALOVA

Ufuk Beydemir, 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Yalova Çınarcık'ta konser verecek.

DİDİM

Kubat, saat 21.30'da Cumhuriyet Kent Meydanı'nda sahne alacak.

SEYDİŞEHİR

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bu yıl, özlem duyduğumuz günlerdeki gibi Belediye Meydanında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü dört gün boyunca kutlayacağız. 29 Ağustos Perşembe Efsane 90'lar 30 Ağustos Cuma Sümer Ezgü 31 Ağustos Cumartesi Oğuzhan Koç 1 Eylül Pazar Aleyna Tilki Konseri olacağını belirtti.

BOLU

Bolu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu doruklara taşıyor. Bu yılki kutlama etkinliklerine özel olarak, ünlü Türk pop şarkıcısı Bengü'nün de dahil olduğu duyuruldu.