Bu haftaki hutbenin konusu açıklandı mı? 3 Mart Cuma hutbesi PDF metni!

3 Mart Cuma hutbesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Müslümanlar arasında önemli günler arasında yer alan hutbelerde Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olan Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanıyor. Peki, Bu haftaki hutbenin konusu açıklandı mı? İşte 3 Mart Cuma hutbesi konusu ve detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

3 Mart Cuma hutbesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Yarın Cuma namazı öncesinde imam tarafından okunacak 3 Mart Cuma hutbesinin konusu merak ediliyor. Her hafta farklı konuların ele alındığı hutbelerde eğitici ve öğretici metinler bulunuyor. Bu haftaki hutbenin konusu açıklandı mı?

3 MART CUMA HUTBESİ YAYIMLANDI MI?

3 Mart Cuma hutbesi henüz yayımlanmadı. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hutbe yayımlandığı zaman haberimize ekleyeceğiz.

CUMA NAMAZI KAÇ REKAT?

Cuma namazının farzı iki rekâttır. Bunun yanında farzdan önce dört rekât, farzdan sonra dört rekât olmak üzere sekiz rekât da sünneti vardır (Kâsânî, Bedâî', I, 269).

İmam Ebû Yusuf'a ve İmam Muhammed'e göre ise farzdan sonra kılınacak sünnet bir selamla dört ve bir selamla iki rekât olmak üzere toplam altı rekâttır. Bu görüşün Hz. Ali'den rivayet edildiği nakledilmektedir.