Bugün otobüs, metrobüs, tramvay ve metro bedava mı? 29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?

Türk milletinin ulusal zaferlerinden biri olan İstanbul'un Fethi kutlanacak. Bu yıl 569'uncu yıl dönümü kutlanacak olan İstanbul'un Fethi'nde Marmaray ücretsiz olacak. Peki, 29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın otobüs, metrobüs, tramvay ve metro bedava mı?

29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüs, metrobüs, tramvay ve metro bedava mı? gibi sorular yoğun olarak araştırılıyor. Bu sene 569'uncu yıl dönümü heyecanla kutlanacak olan İstanbul'un Fethi sebebiyle Marmaray ücretsiz olacak. İşte 29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi sorusunun yanıtı...

29 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul'da toplu taşıma İstanbul'un fethi dolayısıyla 29 Mayıs'ta ücretsiz olacak. Marmaray da fetih gününde ücretsiz olarak İstanbullulara hizmet verecek.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, 'Aziz İstanbullular... 13 Eylül 2021'de İBB Meclisi'nde oy birliği ile aldığımız kararla, 29 Mayıs'ta İstanbul'un Fethi'nin 569. yıl dönümünde, İstanbul'daki toplu ulaşım araçları ücretsizdir. Bilgilerinize...' dedi.