29 Ekim dron gösterisi saat kaçta? İstanbul 29 Ekim Havai Fişek Gösterisi 2023 saat kaçta?

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Türkiye genelinde çok sayıda özel etkinlik düzenlenecek. Vatandaşlar tarafından merakla araştırılan etkinlikler arasında dron ile Havai Fişek Gösterisi oldu. 29 Ekim dron gösterisi saat kaçta? İstanbul 29 Ekim Havai Fişek Gösterisi 2023 saat kaçta?

29 Ekim dron gösterisi saati milyonlarca İstanbullu tarafından merak ediliyor. Cumhuriyetin 100. yıl dönümü kutlamalarının önemli noktalarından biri olan İstanbul'da çeşitli etlinlik ve konserler düzenlenecek. Tarihi mekanlarda Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla özel etkinlikler, dijital sergiler ve üç boyutlu gösteriler düzenlenecek. Vatandaşlar boğazda gerçekleştirilecek ışık şov ile ilgili aramalarını da hızlandırdı. Peki,

29 EKİM DRON GÖSTERİSİ SAAT KAÇTA?

Etkinlikler kapsamında 19.50'de ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 2023 dron ile İstanbul Boğazı'nda ışık ve havai fişek gösterileri yapılacak.

İSTANBUL'DAKİ DİĞER ETKİNLİKLER

İstanbul Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi'nin önüne kurulacak "Maziden Atiye Türkiye Yüzyılı" gösterim alanında, su perdesi, su şovu ve üç boyutlu içeriklerin yayımlandığı ekranlarla, geçmişten bugüne Türkiye Yüzyılı vizyonu interaktif ve teknolojik bir deneyimle sunulacak.

Bunun yanı sıra Üsküdar, Taksim, Bakırköy gibi meydanlarda ve Galata Kulesi, Haydarpaşa Tren Garı, Dolmabahçe Sarayı gibi tarihi mekanlarda Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla özel etkinlikler, dijital sergiler ve üç boyutlu gösteriler düzenlenecek.

İstanbul Boğazı'nda saat 16.20'de Türk Yıldızları, 16.40'ta SOLOTÜRK gösteri uçuşu yapacak. Ayrıca 20 savaş uçağı Boğaz üzerinde uçacak.

Türkiye'nin en büyük savaş gemisi "TCG Anadolu"nun da aralarında yer alacağı 100 savaş gemisi 17.00'de Boğaz'da geçit töreni gerçekleştirecek. Ayrıca 101 pare top atışı yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 19.23'te 100. yıl mesajını vatandaşlarla paylaşacak.

Etkinlikler kapsamında 19.50'de ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 2023 dron ile İstanbul Boğazı'nda ışık ve havai fişek gösterileri yapılacak.

Anıtkabir 29 Ekim ziyaret saatleri! 29 Ekim'de Anıtkabir kaça kadar açık?

Dolmabahçe Sarayı ziyaret saatleri 29 Ekim 2023: Dolmabahçe Sarayı kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Atatürk Müze Köşkü nerede, açıldı mı? 29 Ekim Atatürk Müze Köşkü ziyaret saatleri