29. dönem POMEM sonuçları belli oldu! 30. Dönem POMEM alımı için tarih açıklandı mı?

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine alım için başvurular 14 - 25 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş, sınav sürecine geçilmişti. Sınava katılan adayların beklediği 29. dönem POMEM sonuçları belli oldu.

Polis Akademisi Vaşkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 29. dönem POMEM sonuçları açıklandı. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet site üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

29. DÖNEM POMEM SONUÇ SORGULAMA EKRANI!

29. DÖNEM POMEM SONUÇLARI AÇIKLANDI!

29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup; yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

30. Dönem POMEM alımı ne zaman?

30. Dönem POMEM alımının ne zaman yapılacağı henüz belli değil. Alım ile ilgili açıklama gelmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.