30. Dönem POMEM ne zaman? 29. Dönem POMEM 2. yedek sonuçları açıklandı!

29. Dönem POMEM 2. yedek aday planlama sonuçları açıklandı. Polis Akademisi tarafından yayınlanan bilgiye göre; 29. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, lisans mezunu 197 erkek, ön lisans mezunu 13 erkek, lisans mezunu 21 kadın, ön lisans mezunu 9 kadın yedek adayın planlaması yapıldı...

29. Dönem POMEM 2. yedek sonuçları belli oldu. 29. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, yedek adayın planlama sonuçları Polis Akademisi tarafından açıklandı. Peki, 30. Dönem POMEM ne zaman?

29. DÖNEM POMEM 2. YEDEK SONUÇLARI İÇİN TIKLA

29. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, lisans mezunu 197 erkek, ön lisans mezunu 13 erkek, lisans mezunu 21 kadın, ön lisans mezunu 9 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

30. DÖNEM POMEM ALIMI NE ZAMAN?

30. Dönem POMEM alımının ne zaman yapılacağı henüz belli değil. Alım ile ilgili açıklama gelmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.