23 Ekim 2024 reyting sonuçları | Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla reyting sıralaması

Reyting sonuçları dizi hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Bu akşamın yayın akışına göre Kuruluş Osman, Sandık Kokusu ve Leyla dizilerinin yeni bölümleri izleyici karşısına çıkacak. Hangi yapımın reytinglerde zirveye oturacağı merak ediliyor. Peki, 23 Ekim 2024 reyting sonuçları açıklandı mı? Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla reyting sıralaması nasıl?

Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla reyting sıralaması izleyiciler tarafından merak ediliyor. Reytinglerde başarısız olan yapımlar erken final olabiliyor. Keza yeni sezonu reyting sıralamasında yer edinemeyen Çarşamba dizilerinden Taş Kağıt Makas geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekrana gelmişti. Peki, bu hafta reyting sıralaması nasıl?

23 EKİM 2024 REYTİNG SONUÇLARI

23 Ekim 2024 reyting sonuçları yarın sabah açıklanacak. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN SONUÇLARI

Kuruluş Osman 2 kategoride 1. olurken, Leyla AB kategorisinde zirveye oturmayı başardı. İşte sıralamalar;

Total'de 1. sırada Atv'nin fenomen dizisi "Kuruluş Osman", 2. sırada Now TV'de izleyiciyle buluşan "Leyla Hayat... Aşk... Adalet...", 3. sırada ise Atv'nin sevilen programı "Esra Erol'da" yer aldı.

AB kategorisinde 1. sıraya "Leyla Hayat... Aşk... Adalet..." yerleşirken, 2. sırada "Kuruluş Osman", 3. sırada ise TV8'in popüler programı "Masterchef Türkiye" listede yer buldu.

ABC grubunda da zirveye "Kuruluş Osman" yerleşti. 2. sırada "Leyla Hayat... Aşk... Adalet...", 3. sırada ise "Masterchef Türkiye" yer aldı.