22 Nisan okullar tatil olacak mı? 22 Nisan Cuma okullar ve iş yerleri yarım gün mü olacak?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl cumartesi gününe denk geliyor. Her yıl coşkuyla kutlanan ve birçok etkinlik düzenlenen 23 Nisan bu yıl da heyecanla bekleniyor. Milyonlarca öğrenci ise ''22 Nisan okullar tatil mi?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 22 Nisan Cuma yarım gün mü?

23 Nisan 2022 tarihine sayılı günler kala resmi tatiller ve çalışma saatleri merak edilmeye başlandı. Bu yıl cumartesi gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 22 Nisan Cuma gününün tatil olup olmayacağı kafalarda soru işaretlerine yol açtı. Peki, 22 Nisan Cuma günü kamu ya da iş yerleri yarım gün mü çalışacak? 22 Nisan Cuma okullar tatil mi?

22 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olarak kabul ediliyor fakat 22 Nisan resmi tatil olarak sayılmıyor. Bu durumda ise 22 Nisan Cuma günü okullar tatil olmayacak ve öğrenciler sıralardaki yerini alacak.

22 NİSAN CUMA OKULLAR VE İŞ YERLERİ YARIM GÜN MÜ?

22 Nisan Cuma günü resmi tatil olarak kabul edilmediği için özel iş yerleri ya da kamu kuruluşları tam faaliyet göstermeye devam edecek. Öğrenciler ise derslerine tam gün devam edecekler.