Reyting sonuçları 22 Eylül | Pazar günü en çok ne izlendi? Teşkilat, Kirli Sepeti, Deha reyting sıralaması nasıl?

22 Eylül 2024 reyting sonuçları | Dün akşam 3 dizi ve 1 yarışma ekrana geldi. Reyting rekabetinin yoğun yaşandığı Pazar akşamları birbirinden iddialı yapımlar izleyicisi ile buluşuyor. Dün akşam Show Tv'de yeni dizi Deha ekrana geldi. Yayın hayatına yeni başlayan dizilerin izlenme oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, 22 Eylül reyting sıralaması nasıl şekillendi? ? Zirvede kim var? İşte Teşkilat, Kirli Sepeti, Deha reyting sıralaması

22 Eylül 2024 reyting sonuçları, izleyici ölçümleri neticesinde açıklandı. Pazar akşamı ekrana gelen; Teşkilat, Kirli Sepeti ve Deha dizileriyle MasterChef programı reytinglerde kıyasıya yarıştı. Pazar akşamlarının sevilen dizileri Teşkilat ve Kirli Sepeti yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkarken, Show Tv'de ise yeni dizi Deha yayın hayatına başladı. Peki, 22 Eylül reyting sonuçları nasıl şekillendi? Teşkilat, Kirli Sepeti, Deha reyting sıralaması nasıl? İşte 22 Eylül reyting sonuçları

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

22 Eylül Pazar akşamı birbirinden iddialı dizi ve programlar ekrana geldi. Dün akşam Show Tv'de yeni dizi Deha izleyici karşısına çıkarken, TRT1'de Teşkilat dizisi yeni sezona 'merhaba' dedi. Now Tv'de ise Kirli Sepeti dizisi reyting yarışına katıldı. TV8'de ise MasterChef All Star programı izleyiciyle buluştu.

22 Eylül Pazar akşamı yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Show TV'nin iddialı dizisi Deha ilk bölümüyle reyting dengelerini alt üst etmeyi başardı.

Total, AB ve ABC izleyici gruplarında Deha ilk 100 program içinde birinci oldu.

Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen ikinci program TRT'nin MİT dizisi Teşkilat oldu.

Reyting sıralamasında üçüncülüğü kazanan yapım ise Masterchef Türkiye. Yeni diziler başlayınca Masterchef zirvedeki yerini kaybetmeye ve reytinglerde gerilemeye başladı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB İLK 10 PROGRAM

ABC İLK 10 PROGRAM

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

15 Eylül Pazar gününe damgasını vuran program Masterchef Türkiye oldu. Masterchef hem total, hem AB, hem 20+ABC1 grubu seyirci kitlesinde birinci olurken, reytinglerde zirvedeki yerini korudu.

Total izleyicide, AB grubunda ve ABC kitlesinde en çok izlenen ikinci yapım NOW TV'nin ekran klasikleri arasına giren Kirli Sepeti dizisi oldu. Entrika dolu dizide ilginç gelişmeler yaşandı.

NOW Ana Haber Hafta Sonu Bültenini sunmaya başlayan Ozan Gündoğdu'nun ikinci gün reyting karnesi de yine başarıyla taçlandı. Ozan Gündoğdu ile NOW Ana Haber Hafta Sonu en çok izlenen haber bülteni olarak reyting listesinde tüm izleyici gruplarında üçüncü sırada yer aldı.

Deha izle 1. bölüm tek parça!

Teşkilat yeni sezon 112. bölüm full izle Youtube!

Kirli Sepeti 34. bölüm izle!

Bu akşam hangi diziler var? Pazartesi TV'de ne var? 23 Eylül 2024 TV yayın akışı (Tüm kanallar)