SON DAKİKA! 2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? AYT, YDT ve TYT sonuçları

2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu, sınava katılan milyonlarca aday tarafından merak ediliyor. Çünkü 8 Haziran'da TYT sınavı gerçekleşti. Öte yandan 9 Haziran'da AYT ve YDT sınavları gerçekleşecek. Bunun yanı sıra TYT, AYT ve YDT sonuç tarihi ÖSYM takviminde belli oldu. Peki, 2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Son dakika detayları haberimizde…

2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu, sınav tarihinin gelmesi ile birlikte birçok öğrencinin gündeminde yer aldı. Nitekim 8 Haziran'da TYT sınavı yapıldı. 9 Haziran'da ise AYT ve YDT sınavları yapılacak.

Bu noktada hayalindeki üniversiteyi kazanmak için hazırlanan milyonlarca aday, ''2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?'', ''2024 üniversite sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?'', ''2024 TYT sonuçları ne zaman açıklanacak?'', ''2024 AYT sonuçları ne zaman açıklanacak?'' ve ''2024 YDT sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorularını merak ediyor.

AYT, YDT VE TYT SONUÇLARI

Üniversite sınavına katılım sağlayacak milyonlarca aday, sınav sonuçlarını şimdiden tahmin etmeye çalışıyor. Öte yandan sınav sonrasında yüz binlerce aday, ''2024 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?'' sorusunu gündemine alıyor.

ÖSYM takviminde; AYT, YDT ve TYT sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, ÖSYM takvimine göre; AYT, YDT ve TYT sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM takviminde, 2024 YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. İşte AYT, YDT ve TYT sonuçlarının açıklanacağı tarihler;

AYT Sonuçları: 17 Temmuz 2024 tarihinde açıklanacak.

YDT Sonuçları: 17 Temmuz 2024 tarihinde duyurulacak.

TYT Sonuçları: 17 Temmuz 2024 tarihinde açıklanacak.

Başkan Erdoğan'dan YKS'de başarı mesajı