SED yardımı zammı ne kadar oldu? Yükseköğrenim, ilköğretim, ortaöğretim, okul öncesi 2024 SED yardımı ücretleri

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte Sosyal destekler de zamlandı. 2024 memur ve emekli maaş zamlarının belli olmasının ardından gözler sosyal destek ücretlerine çevrildi. Çocukların ailelerinin yanında bakımına imkan sağlanması amacıyla verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerine de memur maaş katsayısındaki artış yansıtılacak. Peki SED yardımı 2024 ne kadar oldu? İşte Yükseköğrenim, ilköğretim, ortaöğretim, okul öncesi zamlı SED yardımı ücretleri

SED yardımı zammının ne kadar olacağı konusu, 2024 Memur ve emekli maaş zamlarının açıklanmasıyla birlikte gündeme geldi. Devletin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödediği sosyal desteklerde memur maaşlarına endeksli olarak artış olacak. Bu sosyal desteklerden biri de SED yardımı. Okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretimde yükseköğrenimde okuyan öğrenciler için verilen SED yardımı ödenekleri 2024 yılı maaş zamlarıyla birlikte güncellendi. Buna göre 2024 SED yardımı zammı ne kadar oldu? İşte zamlı SED yardımı ücretleri

2024 SED YARDIMI ZAMMI NE KADAR OLDU?

Yeni yılla birlikte sadece memurların, emeklilerin, asgari ücretlilerin değil, sosyal destek alanların da geliri artacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, 18 yaşını dolduran ihtiyaç sahibi olan ve eğitimi devam eden gençlere ekonomik destek sağlamak için verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımları, 2024 yılında zamlı olarak ödenecek.

Okul öncesi için ödeme 2 bin 421 liradan 3 bin 614 liraya, ilköğretimde okuyan çocuk için 3 bin 632 liradan 5 bin 421 liraya, ortaöğretimde okuyan çocuk için 3 bin 874 liradan 5 bin 782 liraya, yükseköğrenimde okuyan çocuk için 4 bin 358 liradan 6 bin 505 liraya çıkacak.

EYT emekli maaşı ne kadar oldu? 7500 lira olan emekli maaşı ne kadar olacak? 2024 EYT emekli maaşı hesaplama tablosu

Bağkur emekli maaşı ne kadar oldu? Esnaf, çiftçi, 4b Bağkur 2024 emekli maaş tablosu

Emekli maaş farkı ne zaman ödenir? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte tahsis numarasına göre ödeme günleri

Memurlar ocak ayında zamlı maaş alacak mı? Zamlı memur maaşları ne zaman verilecek 2024?