2024 İstanbul bayram namazı saat kaçta? Diyanet açıkladı!

2024 İstanbul bayram namazı saat kaçta? sorusu pek çok insan tarafından araştırılmaya başlandı. Çünkü sabah Ramazan Bayramı namazı için camilere gidip namaz kılacak ve birbirleri ile bayramlaşacak olan vatandaşlar, şimdiden namaz saatini merak edebiliyor. Peki, 2024 İstanbul bayram namazı saat kaçta? Detaylar haberimizde…

2024 İstanbul bayram namazı saat kaçta? sorusu, Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte pek çok vatandaş tarafından merak edildi. Öte yandan Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından il il bayram namazı vakitleri belli oldu. Peki, 2024 İstanbul bayram namazı saat kaçta?

2024 İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

İstanbul'da yaşayan birçok insan, ''2024 İstanbul bayram namazı saat kaçta?'' sorunu araştırıyor. Ayrıca 10 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da kılınacak bayram namazı saati, Diyanet İşleri Başkanlığı verilerine göre belirlendi.

10 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da bayram namazı sabah saat 07.04'te kılınacak.

ANKARA, İZMİR VE BURSA BAYRAM NAMAZI SAATİ

Öte yandan Ramazan Bayramı namazını İstanbul dışındaki şehirlerde kılacak birçok vatandaş, diğer şehirlerdeki Ramazan Bayramı namazı saatini merak ederek araştırabiliyor. Nitekim Ankara, İzmir ve Bursa'daki Ramazan bayramı namazı saatleri aşağıda yer alıyor.

Ankara Ramazan Bayramı namazı saati: 06.49.

İzmir Ramazan Bayramı namazı saati: 07.13.

Bursa Ramazan Bayramı namazı saati: 07.04.

Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? Diyanet açıkladı: 2024 il il namaz saatleri! İstanbul, Ankara, İzmir