2024 emekli promosyonu! Akbank, Ziraat Bankası ve Garanti Bankası ne kadar promosyon veriyor?

Emekli promosyonu ile ilgili gelişmeler, emekli milyonlarca vatandaş tarafından merakla takip ediliyor. Öte yandan Başkan Erdoğan, emekli promosyonunun 8 ile 12 bin TL arası değişeceğini açıkladı. Bu sebeple pek çok emekli vatandaş, hangi bankanın ne kadar promosyon vereceğini araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde…

Emekli promosyonu ile ilgili gelişmeler milyonlarca emekli tarafından merak edilerek araştırılıyor. Ayrıca Başkan Erdoğan, emekli promosyonunun 8 ila 12 bin TL arası değişeceğini açıkladı. Bu nedenle, ''Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?'', ''Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar?'' ve ''Akbank emekli promosyonu ne kadar?'' gibi sorular araştırılabiliyor. Peki, Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Akbank emekli promosyonu ne kadar?

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan birçok vatandaş, yeni promosyon ödemesi kapsamında 8 ila 12 bin TL arası ödeme alabilecek. Bu nedenle emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan birçok emekli, ''Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?'' sorunu araştırabiliyor.

Ziraat Bankası resmi sitesi üzerinden aktarılan bilgilere göre, Ziraat Bankası tarafından emeklilere yapılacak promosyon ödemesi tutarları şu şekilde olacak;

10 bin TL'ye (10 bin TL hariç) kadar olanlara 5 bin TL.

10 bin TL - 15 bin TL (15 bin TL hariç) arasında olanlara 8 bin TL.

15 bin TL - 20 bin TL (20 bin TL hariç) arasında olanlara 10 bin TL.

20 bin TL ve üzeri olanlara 12 bin TL.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını Garanti Bankası üzerinden temin eden birçok emekli vatandaş, ''Garanti Bankası emekli promosyonu ne kadar?'' sorunu araştırabiliyor. İşte Garanti Bankası emekli promosyonu ile ilgili detaylar;

10 bin TL - 15 bin TL arası emeklilere 8 bin TL.

15 bin TL - 20 bin TL arası emeklilere 10 bin TL.

20 bin TL ve üstü olan emeklilere 12 bin TL.

Öte yandan emekli promosyon avantajlarından 28 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında gelir ya da aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA'dan almayı taahhüt eden emekli müşterilerin yararlanabileceği duyuruldu.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaşını Akbank üzerinden temin eden birçok vatandaş, ''Akbank emekli promosyonu ne kadar?'' sorunu araştırabiliyor. Peki, Akbank emekli promosyonu ne kadar?

SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler, promosyon tutarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık tutarına göre hesaplanır.

İlgili tutar bir aya tekabül eden net gelir/aylığın 9 bin 999 TL'ye kadar olması halinde 6 bin 250 TL.

10 bin TL - 14.999 TL arasında olması halinde, 10 bin TL.

15 bin TL - 19 bin 999 TL olması halinde 12 bin TL.

20 bin TL ve üzeri olması halinde 15 bin TL.

Ayrıca nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesinin yapıldığı duyuruldu.