İOKBS Bursluluk sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İşte İOKBS başvuru tarihleri

2024 Bursluluk sınavı tarihi, eğitim desteği almak için sınava hazırlıklarını sürdüren öğrenciler tarafından sorgulanmaya başlandı. 5, 6, 7 ve 8. sınıf ile ortaöğretim hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflarında eğitim gören öğrencilerin katılım sağladığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın başvuruları 13 Şubat'ta başladı. Peki 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS Bursluluk sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte İOKBS başvuru tarihleri

Bursluluk sınavı başvuruları başladı. 2024 İOKBS başvuru işlemleri http://www.meb.gov.tr veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden gerçekleştirilecek. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS 2024) tarihi MEB tarafından açıklandı. Buna göre 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS Bursluluk sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte İOKBS başvuru ve sınav tarihleri

2024 BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen bursluluk sınavı; resmî ve özel ortaokullar, imam hatip ortaokulları veya özel eğitim ortaokullarının 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik yapılıyor.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Bursluluk sınavı başvuruları 1 Mart 2024 tarihine sona erecek. 2024 İOKBS için başvuru işlemleri http://www.meb.gov.tr veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden yapılabilecektir. Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin başvurusu okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacaktır.

İOKBS 2024 BURSLULUK SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ

Sınav başvurusu 13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin başvurusu okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacak.Başvuru işlemleri http://www.meb.gov.tr veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden yapılabilecek.

İOKBS 2024 Bursluluk sınavı başvurusu nasıl yapılır? MEB e-okul Bursluluk sınavı başvuru ekranı