2024 Bursa bayram namazı saat kaçta? Diyanet duyurdu!

2024 Bursa bayram namazı saat kaçta? sorusu, Bursa'da yaşayan birçok insan tarafından merak ediliyor. Çünkü Ramazan Bayramı namazı için camilere gidecek birçok vatandaş şimdiden saat araştırmasına başladı. Peki, 2024 Bursa bayram namazı saat kaçta? Detaylar haberimizde…

2024 Bursa bayram namazı saat kaçta? sorusu, Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte birçok vatandaş tarafından merak edildi. Öte yandan 2024 Bursa bayram namazı saat kaçta? sorusunun cevabı, Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından duyuruldu. Peki, 2024 Bursa bayram namazı saat kaçta?

2024 BURSA BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA?

Bursa'da yaşamını sürdüren pek çok vatandaş, ''2024 Bursa bayram namazı saat kaçta?'' ve ''Bursa'da Ramazan Bayramı namazı saat kaçta?'' gibi soruları araştırabiliyor. Öte yandan bu soruların cevabı, Diyanet İşleri Bakanlığı tarafından duyuruldu.

10 Nisan Çarşamba günü Bursa'da bayram namazı sabah saat 07.04'te kılınacak.

ANKARA, İZMİR VE İSTANBUL BAYRAM NAMAZI SAATİ

Ramazan Bayramı namazını Bursa dışındaki şehirlerde kılacak pek çok vatandaş, bulundukları şehirlerdeki Ramazan Bayramı namazı saatini araştırmaya başladı. Buna istinaden aşağıda Ankara, İzmir ve İstanbul Ramazan Bayramı namazı saatleri yer alıyor.

Ankara Ramazan Bayramı namazı saati: 06.49.

İzmir Ramazan Bayramı namazı saati: 07.13.

İstanbul Ramazan Bayramı namazı saati: 07.04.

Ramazan Bayramı namazı saat kaçta? Diyanet açıkladı: 2024 il il namaz saatleri! İstanbul, Ankara, İzmir