2023 Survivor yarışmacısı Kürşat Juan kimdir, gerçek adı ne? Kürşat Juan kaç yaşında, nereli?

2023 Survivor kadrosunda bu yıl fenomenlerde yer alıyor. Bu isimlerden biri Kürşat Juan oldu. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yeni isimlerin ardından 2023 Survivor Kürşat Juan kimdir, gerçek adı ne? Kürşat Juan kaç yaşında, nereli?

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Survivor yeni sezona bomba gibi başlıyor. Birbirinden farklı isimlerin yer alacağı yarışmada heyecan dolu anlar yaşanacak. Bu senenin merak edilen isimlerinden biri de Kürşat Juan oldu. 2023 Survivor Kürşat Juan kimdir, gerçek adı ne? Kürşat Juan kaç yaşında, nereli?

KÜRŞAT JUAN KİMDİR?

Kürşat Juan, Survivor 2023 sezonu yarışmacıları arasında yer alıyor. Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan isim 5 Mayıs 1999 tarihinde hayata gözlerini açtı. Dağılan Juan grubu üyelerinden biri olan Kürşat Juan, İstanbul'da yaşıyor.

Videoları ilgiyle takip edilen Juan, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri'nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu. TikTok'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip.

2023 Survivor yarışmacısı Aysu Keskin kimdir? Saadet Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?

2023 Survivor yarışmacısı Tunga kimdir? Tunga Sayan kaç yaşında, nereli?