2023 AUZEF akademik takvimi! AUZEF telafi sınavı ne zaman?

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı bitirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı bitirme sonuçları auzefsinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden açıklandı. Peki, AUZEF yarıyıl sonu sınavları ne zaman? 2023 AUZEF telafi sınavı ne zaman?

2023 AUZEF akademik takvimi öğrenciler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı bitirme sınavlarının açıklanmasının ardından gözler telafi sınavlarına çevrildi. Peki, AUZEF yarıyıl sonu sınavları ne zaman? 2023 AUZEF telafi sınavı ne zaman?

2023 AUZEF TELAFİ SINAVI NE ZAMAN?

2023 AUZEF akademik takvimine göre telafi sınavları 04 Şubat - 05 Şubat 2023 tarihlerinder yapılacak.

TELAFİ SINAVINA KİMLER GİREBİLİR?

Bütünleme sınavları koşulları yerine getirmesine rağmen bitirme sınavına giremeyen veya girdiği halde başarısız (FF) ya da koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu alan öğrenciler için bitirme sınavından sonra yapılır.

-Bütünleme sınavları merkezi sistemle gözetimli olarak yüz yüze ve bütün sınav merkezlerinde eş zamanlı yapılır.

-Öğrenciler "Sınav Merkezi Tercihi" dönemindeki tercihlerine göre sınav yerlerine yerleştirilmektedir. Öğrenciler sınavlarına Sınav Giriş Belgesinde belirtilen bina ve salonda, kendi sınav sırasında girmek zorundadır.

- Sınavlar cumartesi sabah ve öğle, pazar sabah ve öğle olmak üzere toplamda 3 veya 4 oturumda gerçekleştirilir. Sınav oturumu başlangıç saatleri sınav giriş belgesinde yer almaktadır.