2021'in 'en'leri belli oldu... İşte en çok konuşulan ve en popüler olan 10 dizi

2021 yılını geride bırakırken birçok dizi adından, senaryosundan ve oyuncularından bahsetti. En çok konuşulan ve en popüler olan 10 dizi belli oldu. İşte o liste...

Birçok başarılı yapım yayın hayatını sürdürmeye devam ederken bazıları da ekran macerasını noktaladı. 2021 yılının en çok izlenen ve en çok konuşulan dizilerini adbatv yeni çalışmaları ile gözler önüne serdi.

2021 yılının en popüler dizilerini adbatv sıraladı. İşte o liste;

10. MARAŞLI

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un rol aldığı Maraşlı dizisi final yaptı. Maraşlı dizisi konusu; Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

9. SEFİRİN KIZI

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı ardından Tuba Büyüküstün'ün kadrosuna dahil olduğu Sefirin Kızı dizisi final yapan yapımlar arasında yerini alıyor. Sefirin Kızı konusu; Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'ye sevdalanır.

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz. Böylece Nare ve Sancar'ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar'ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

8. AŞK MANTIK İNTİKAM

İlhan Şen ve Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam'ın konusu; Esra'nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan'ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir...

7. ÇUKUR

Büyük bir hayran kitlesine ulaşan Çukur muhteşem bir finalle yayın hayatını noktaladı. Çukur konusu; İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dâhil olan gruplar yasağı delmeye çalışırlar.

6. HERCAİ

Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün rol aldığı Hercai dizisi de final yapanlar kervanına katıldı. Hercai konusu; Miran Aslanbey, Aslanbey ailesinin veliahtıdır. Mardin'in Midyat ilçesine İstanbullu bir iş adamı olduğunu iddia ederek gelen Miran Aslanbey, Şadoğlu ailesi ile bir ortaklık halindedir. Ancak Şadoğlu ailesi, Miran Aslanbey'in planlarından habersizdir. Bir gün Miran bir at kazası sebebiyle karşılaştığı Reyyan Şadoğlu'yla Şadoğlu Konağına gelir. Aile, Reyyan'ın yanında Miran'ı gördüklerine çok şaşırır. Miran ise evin büyüğü Nasuh Şadoğlu'ndan büyük torun Reyyan'ı kendisine ister. Ancak Nasuh Şadoğlu Miran'a Reyyan'ı değil, diğer torunu Yaren'i vermeyi planlar. Fakat Miran inatla Reyyan'ı kendisine ister. Reyyan'ın babası ve annesi, Miran'a çok güvendiklerinden bu duruma olumlu bakarlar. Ancak söz evin büyüğü Nasuh Ağa'da biter. Miran da en az Nasuh kadar inatçı olduğundan bu ikili arasında bir zıtlaşma söz konusu olacaktır. Miran'ın kiminle evleneceği, hem Şadoğlu ailesi kızları Reyyan ve Yaren'in ve diğer ev ahalisinin hayatını hem de Aslanbey ailesini etkileyecek bir karar olacaktır. Bu iki ailenin arasındaki ilişki bölümler ilerledikçe çözülecektir.

5. BAHT OYUNU

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel'in rol aldığı Baht Oyunu yaz sezonunda çok sevildi ancak kış sezonunda dizilerin başlaması ile final yaptı. Baht Oyunu konusu; Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir... Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar'ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada'yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

4. RAMO

Show TV'de ekrana getirilen Ramo dizisi konusu; Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova'nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır. Ramo ve ailesi, Adana'da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar.

3. ADA MASALI

Ada Masalı konusu; Adaya iş sebebiyle gelen Haziran ile adalı Poyraz'ın hayatlarından kesitler sunulurken, aynı zamanda ikili arasında filizlenecek aşkın başlangıcı olan anlar da gözler önüne seriliyor. Bambaşka hayatlara ve zıt karakterlere sahip Haziran ve Poyraz'ın adada kesişen kaderlerini keyifli bir dille anlatacak.

2. SON YAZ

Final yapan Son Yaz konusu; Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün'ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi'ne getirmek zorunda kalır. ... Ege'de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki "Son Yaz"dır biten.

1. SEN ÇAL KAPIMI

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ekran uyumunun çok beğenildiği Sen Çal Kapımı konusu; Dizinin Konusu: Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır.

Burak Deniz, Akın Akınözü ve Can Yaman'ı solladı... 2021'in en popüler erkek oyuncusu Kerem Bürsin oldu

Ne Fahriye Evcen ne Demet Özdemir ne de Ebru Şahin... 2021'in en popüler kadın oyuncusu Hande Erçel oldu