2021'de en çok onlar konuşuldu! Yüsra Geyik, Aslıhan Malbora ve Melisa Döngel şöhreti tanımladı

2021 yılının en çok konuşulan isimleri arasına yerleşen Yüsra Geyik, Aslıhan Malbora ve Melisa Döngel, verdikleri bir röportajda içerisinde bulundukları sektör ve şöhret olmakla ilgili samimi açıklamalarda bulundular.

2021 yılının adlarından en çok söz ettiren isimlerinden olan Melisa Döngel, Yüsra Geyik ve Aslıhan Malbora, Hürriyet'e röportaj verdiler. İçinde bulundukları sektör ve şöhretin yıpratıcı etkileri hakkında konuşan 3 isim, samimi açıklamalarda bulundular.

'İçinde bulunduğunuz sektörü nasıl anlatırsınız?' sorusuna yanıt veren Döngel, 'Çok şatafatlı ve zor bir sektör. Birçok insana hitap ettiğin hatta birçok kişiyi yönlendirdiğin bir meslek. Asıl amacından şaşmayıp bu sorumluluğunun bilincinde bireyler olmalıyız.' dedi.

Malbora, 'Zor bir soru. Sürekli bir sirkülasyon halindesiniz. Başladığınız her işte yepyeni insanlar. Bunu sıkça sevgili değiştirme durumuna benzetebilirim. Hepsi sevgiliniz, hepsini seviyorsunuz ama ayrılınca da yeniden görüşmek zor oluyor bu sirkülasyonun içinde.' derken Yüsra Geyik ise, 'Her sektör gibi, kendine ait gereklilikleri var. Doğru ya da yanlış, yaparsın ya da yapmazsın. Tek bildiğim, niyetin çok anlaşılır ve çırılçıplak görülebildiği bir sektörün içinde olduğumuz...' açıklamasında bulundu.

'Şöhretin yıpratıcı taraflarından korunmak için neler yapıyorsunuz?' sorusuna da yanıt veren genç oyunculardan Yüsra Geyik, 'Bundan bir kaçış olduğunu düşünmüyorum. İnsanların beğenisine sunulan bir iş yapıyorsak her şeye hazırlıklı olmak zorundayız.' dedi.

Aslıhan Malbora, 'Oldukça izole bir hayatım olduğu için yıpratıcı taraflarını çok hissediyorum diyemem. Bana en erişen kolu sosyal medya sanırım. Bir ara çok etkileniyordum yapılan yorumlardan. Şimdi iyilerini kendime alıp kötülerine gözümü kapatıyorum. Kötüden kastım eleştiriler değil elbet. Sırf yapmak için yapılan 'saldırılar'.' ifadelerini kullanırken Döngel ise, 'Kendimden vazgeçmiyorum, hep aynı Melisa olarak kalmaya çalışıyorum.' ifadelerini kullandı.