20 Eylül 2024 reyting sonuçları | Arka Sokaklar, Kötü Kan, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti reyting sonuçları nasıl? Zirvede kim var?

Cuma akşamlarının sevilen dizileri Arka Sokaklar, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti yepyeni hikaye ve bölümleri ile izleyici geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Bu akşam da merakla beklenen yeni bölümler izleyicilerle buluşacak. Ayrıca yeni dizi Kötü Kan'ın 3. bölümü de Now ekranlarında olacak. Rekabetin kızıştığı bu akşamda hangi yapımın adını zirveye yazdıracağı merak konusu oldu. Peki, 20 Eylül 2024 reyting sonuçları açıklandı mı? Arka Sokaklar, Kötü Kan, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti reyting sıralaması nasıl? Zirvede kim var?

20 Eylül 2024 reyting sonuçları | Bu akşam 5 dizi ve 1 yarışma ekrana geliyor. Reyting rekabetinin yoğun yaşandığı cuma akşamları birbirinden iddialı yapımlar izleyicisi ile buluşuyor. Yeni sezona merhaba diyen ve yayın hayatına yeni başlayan dizilerin izlenme oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, yeni sezon hikayelerinin pekiştiği bu akşam hangi dizi reytinglerde zirveye oturacak? 20 Eylül 2024 reyting sonuçları açıklandı mı?

20 EYLÜL 2024 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

20 Eylül 2024 reyting sonuçları yarın sabah açıklanacak. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Yalı Çapkını 75. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm izle kesintisiz, full HD!

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN SONUÇLARI NASILDI?

Geçtiğimiz hafta 3 kategoride de ilk sırada yeni sezona merhaba diyen Kızılcık Şerbeti yer aldı.

Total'de birinci olan yapım Kızılcık Şerbeti olurken, özeti ikinci sırada sıralandı. Yalı Çapkını ise 3. sıraya yerleşti.

Yalı Çapkını fragmanı | Diyar'la Sinan'a kapı göründü! Yalı Çapkını 76. bölüm fragmanı izle!

AB'de Kızılcık Şerbeti birinci; Kızılcık Şerbeti özeti ikinci; MasterChef Türkiye üçüncü sırada yer aldı. Yalı Çapkını ise 5. sıraya yerleşti.

Arka Sokaklar 682. bölüm izle tek parça! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle kesintisiz!

ABC sıralaması ise şu şekilde; birinci Kızılcık Şerbeti, ikinci Kızılcık Şerbeti özet, üçünü MasterChef Türkiye, dördüncü Yalı Çapkını oldu.