18 Ekim reyting sonuçları: Adım Farah, Masterchef, Kuruluş Osman reyting sıralaması

18 Ekim reyting sonuçları belli oldu. Çarşamba akşamı Kanal D'de Ölümcül Makineler isimli yabancı sinema filmi, Star TV'de ise Deliha, Show TV'de ise Atla Gel Şaban isimli yerli sinema izleyici karşısına çıktı. Aynı saatlerde Fox TV'de Adım Farah, TRT1'de Benim Güzel Ailem, ATV'de ise Kuruluş Osman dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı. TV8'de ise MasterChef All Star yeni bölümüyle ekrana geldi. Peki dün akşam en çok ne izlendi? İşte 18 Ekim 2023 reyting sonuçları

18 Ekim 2023 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Çarşamba akşamı televizyonlarda birbirinden sürükleyici dizi ve filmlerin yanı sıra yarışma programları ekrana geldi. Dün akşam ekranlarda; Ölümcül Makineler, Deliha, Atla Gel Şaban, Adım Farah, Benim Güzel Ailem, Kuruluş Osman, MasterChef All Star seyirciyle buluştu. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Çarşamba akşamı en çok ne izlendi? İşte 18 Ekim reyting sonuçları

18 EKİM 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

18 Ekim tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Kuruluş Osman, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada ise Esra Erol'da yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana haber, üçüncü sırada Kuruluş Osman yer aldı.

20+ABC1 listesinde ise ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Kuruluş Osman üçüncü sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.