18 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Selahaddin Eyyubi, Safir, Ömer, Kızıl Goncalar reyting sıralaması

18 Aralık reyting sonuçları TİAK tarafından yayınlandı. Pazartesi akşamı ATV'de Safir, Star TV'de Ömer, TRT1'de Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Show TV'de Ne Gemiler Yaktım, ve Kanal D'de Arka Sokaklar dizilerinin yeni bölümleri seyirci karşısına çıktı. Aynı saatlerde Fox TV'de yeni dizi Kızıl Goncalar, TV8 ekranında ise MasterChef All Star yarışması ekrana geldi. Peki Selahaddin Eyyubi, Safir, Ömer, Kızıl Goncalar reyting sıralaması nasıl şekillendi? İşte 18 Aralık 2023 reyting sonuçları

18 Aralık 2023 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam; Safir, Ömer, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Ne Gemiler Yaktım, Arka Sokaklar, yeni dizi Kızıl Goncalar ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana geldi. Reyting sonuçları, günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanıyor. Peki Reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte 18 Aralık reyting sonuçları

18 ARALIK 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

18 Aralık tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları henüz açıklandı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada ise Ömer dizisi yer aldı.

AB İLK 10 PROGRAM

AB'de ise birinci sırada Ömer, ikinci sırada Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, üçüncü sırada ise yeni dizi Kızıl Goncalar yer aldı.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

20+ABC1 listesinde ise ilk sırada Ömer, ikinci sırada Kızıl Goncalar, üçüncü sırada ise Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yer aldı.

Selahaddin Eyyubi 5.Bölüm izle tek parça! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 5.bölüm full izle!

Kızıl Goncalar ilk bölüm izle! Kızıl Goncalar 1. Bölüm izle full HD tek parça!

Ömer 36. bölüm full izle tek parça! Ömer 36. bölüm izle son bölüm kesintisiz full izle!

Safir 16. bölüm izle tek parça! Safir 16. Bölüm full izle Atv!