18-19 Mayıs konser takvimi | Edis, Sıla, Murat Boz, Mor ve Ötesi, Hande Yener, Aleyna Tilki konseri ne zaman, saat kaçta, nerede?

Her sene festival tadında geçen Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bu sene de büyükşehir belediyeleri başta olmak üzere tüm illerde etkinlikler ve konserler düzenleniyor. Festival kapsamında birçok ünlü ücretsiz halk konseri verirken, vatandaşların eğleneceği etlinlikler de düzenleniyor. 7'den 70'e herkesin katılıp eğlenebileceği 19 Mayıs konser takvimi ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Edis, Sıla, Murat Boz, Mor ve Ötesi, Aleyna Tilki konseri ne zaman, saat kaçta, nerede?

18-19 Mayıs konser takvimi yoğun bir şekilde araştırılıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl pazar gününe denk geliyor. Bayram her sene birkaç gün süren festival tadında kutlanıyor. Bu sene de bazı illerde konser ve etkinlikler 17 Mayıs Cuma günü itibari ile başladı. Hafta sonu son sürat devam edecek. Sevilen şarkıcılar halk konseleri verecek. Bu hafta sonu konser verecek isimler arasında Edis, Sıla, Murat Boz, Mor ve Ötesi, Aleyna Tilki de yer alıyor. Peki, hangi sanatçı nerede konser verecek? İşte detaylar...

18-19 MAYIS KONSER TAKVİMİ 2024

İSTANBUL KONSERLERİ

İstanbul'da 18 Mayıs günü yapılacak konserlerde; Pera, Skapova, Can Koç, Al'York ve Arem Özgüç & Arman Aydın izleyicilere bayram coşkusu yaşatmak için performans sergileyecek.

19 Mayıs günü yapılacak son konser etkinliğinde ise; Edis, Hey Douglas ve Konukları, Gaye Su Akyol, Evrencan Gündüz, Güneş, Nova Norda, Evdeki Saat ve Aybüke Albere gibi isimler sahnede olacak.

İstanbullular, 13.30'dan itibaren Maltepe Etkinlik Alanı'na giriş yapabilecek. Maltepe'de 17- 18- 19 Mayıs tarihlerinde DJ eşliğinde başlayacak olan etkinliklerde genç katılımcılara VR snowboard, VR kano, playstation, photobooth, bisiklet simülasyonu, teknoloji atölyesi voleybol yarışması, air hockey ve 360 videobooth deneyimleri sunulacak.

Açık alanda ise refleks oyunu, barfiks challange, bahçe satranç takımı, spor etkinlikleri, langırt masası, masa tenisi, subsoccer, labirent oyunu ve bilek güreşi organizasyonu gerçekleşecek.

ANKARA KONSERLERİ

Ankara'da da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir çoşkuyla kutlanacak.

Etkinlik ve konserler Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenecek.

Ankara 19 Mayıs Ücretsiz Konserleri

Gülşen (17 Mayıs)

Murat Boz (18 Mayıs)

Mor ve Ötesi (19 Mayıs)

Çankaya Belediyesi konserleri

Çankaya Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı gençlerle birlikte büyük bir festivale çeviriyor. İki gün sürecek ve onlarca sürpriz etkinliğin yer alacağı etkinliklerde, Volkan Konak, Aleyna Tilki, Zakkum ve Pinhani Başkentlilerle buluşacak.

İZMİR KONSERLERİ

İzmirli gençler 19 Mayıs bayramını büyük bir çoşkuyla ve çeşitli etkinliklerle kutlayacak. İzmir Gençlik Festivali'nin yanı sıra 19 Mayıs Yol Koşusu düzenlenecek. 19 Mayıs akşamı ise Gündoğdu Meydanı'nda Sıla rüzgârı esecek.

BURSA KONSERLERİ

Hande Yener Konseri (18 Mayıs Cumartesi 21:00)

Emre Fel Konseri (19 Mayıs Pazar 20:30)

Blok3 Konseri (19 Mayıs Pazar 22:00)

Yer: Hüdavendigar Kent Parkı

Tarih: 17-18-19 Mayıs

ANTALYA KONSERLERİ

CUMHURİYET MEYDANI'NDA BURAY KONSER VERECEK

19 Mayıs Pazar günü ise 19.30'da Konyaaltı Varyant'tan Cumhuriyet Meydanı'na Fener Alayı düzenlenecek. Fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda ünlü sanatçı Buray konser verecek. Pop müziğinin sevilen ismi Buray saat 21.00'da en güzel şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek.

ALANYA'DA YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ KONSERİ

19 Mayıs coşkusu Alanya'da da yaşanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek etkinlikte 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Atatürk Anıtı önünde buluşularak Fener Alayı düzenlenecek. Alanya'daki kutlamalar saat 21.00'de Belediye Sarayı arkasında Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun konseri ile devam edecek