17 yıllık macera böyle mi bitecekti! Arka Sokaklar'da vedanın ayak sesleri

Kanal D'de ekrana getirilen Türk dizi tarihini en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar ile ilgili yaşanan gelişme magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar dizisi çekimlerine 45 gün ara verdi. Şevket Çoruh'un kadrodan ayrılmasıyla büyük ses getiren dizinin stok bir bölümünün hazır olduğu öğrenildi. Dizinin ilerleyen bölümleri için nasıl bir yol izleneceği ise merak konusu oldu. İzleyenler yeni bölümler ile detayları merak etti.

Başrollerinde Zafer Ergin, Oya Okar, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Tunç Oğuz, Oğuz Peçe, Cansın Çekili, Batuhan Eksi, Sebahat Kumaş ve Gizem Terzi gibi isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar, 17 sezondur Kanal D ekranlarında yayın macerasına devam ediyor.

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar ile ilgili yaşanan gelişme hayranlarının ağzını açık bıraktı.

ARKA SOKAKLAR ÇEKİMLERİNE 45 GÜN ARA VERİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Erler Film yetkilileri, kanaldan ödeme alamadıkları yönündeki iddiayı kesin bir dille yalanlarken 45 günlük ara verileceği iddiasını doğruladı. Ara verme kararının yapımcı Türker İnanoğlu'nun kararı olduğu öğrenildi. 10. sezonda da böyle bir ara veren dizinin sadece bir bölüm stoğu bulunuyor.

Kanal D'nin o bir bölümü yayınladıktan sonra nasıl bir yayın planı uygulayacağı merak konusu oldu. Bu arada dizinin ekibinden ayrılmak isteyen oyuncular olduğu da konuşuluyor. Ancak diziye veda etmek isteyen oyuncular henüz açıklanmadı.

Arka Sokaklar'ın çekimleri 45 gün durdurulmuştu... Beklenen açıklama geldi