15 yılı geride bırakıp mutlu evliliğin sırrını çözen 6 ünlü çift

Magazin dünyasının bazı isimleri evlilikleriyle örnek oluyor. Kendi hallerinde sakin bir hayat yaşayan ve sadece işleriyle gündem olan bu çiftler arasında kimler yok ki! İşte 15 yılı geride bırakıp mutlu evliliğin sırrını çözen 6 ünlü çift

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

İbrahim Büyükak Sabah'a verdiği bir röportajda mutlu evliliğin sırrından bahsetti. İbrahim Büyükak, "Bence en güzel sevgili en yakın arkadaşlardan olur. Benim eşim de yakın arkadaşımdı sevgili olmadan önce, iyi bir ilişkide partnerin en yakın arkadaşın olmalı. İlişkiyi uzun ömürlü tutan da zaten karşındakiyle iyi anlaşmak. Biz öyle yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bizler de bu sözden yola çıkıp, magazin dünyasında 15 yılı geriden bırakıp mutlu evliliğiyle dikkat çeken ünlü çiftleri derledik!

İşte 15 yılı geride bırakıp mutlu evliliğin sırrını çözen 6 ünlü çift

SEDEF AVCI - KIVANÇ KASABALI

Her ikisi de mankenlik yaparak kariyerine başlayan Kıvanç Kasabalı ile Sedef Avcı, 19 yıldır evliler. Çiftin bir de oğulları bulunuyor.

BENNU YILDIRIMLAR - BÜLENT EMİN YARAR

Bennu Yıldırımlar ile Bülent Emin Yarar 29 yıldır evliler. Biri Şehir Tiyatroları biri de Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Bennu Yıldırımlar ile Bülent Emin Yarar'ın bir kızları da bulunuyor.

ESRA RONABAY - BARIŞ FALAY

Kocaeli Şehir Tiyatroları'nda da uzun yıllar birlikte çalışan Barış Falay ile Esra Ronabar, 18 yıldır evli olan çiftin, bir oğulları da bulunuyor.

DERYA ALABORA - UĞUR YÜCEL

Derya Alabora ile Uğur Yücel aynı okuldan mezun oldular. 41 yıldır evli olan Uğur Yücel ile Derya Alabora'nın bir de oğulları bulunuyor.

YASEMİN YALÇIN - İLYAS İLBEY

Aynı okulda birlikte okuyan Yasemin Yalçın ile İlyas İlbey, tam 36 yıldır evliler. Çiftin iki kızları bulunuyor.

EDA ÖZÜLKÜ - METİN ÖZÜLKÜ

Özellikle '90'lar Türkçe Pop'unun büyük isimleri olan çift, tam 36 yıldır evli. Çiftin ikiz erkek oğulları da bulunuyor.