15 yaşındaki çocuğa uzaylı saldırdı deyip silahlandılar

Peru'nun kırsal bölgesinde dehşete düşmüş köylüler 3 metre uzunluğunda uzaylıların kendilerine saldırdıklarını iddia edip silahlandılar. Bölgede yaşayan 15 yaşındaki bir kız çocuğunun uzaylı saldırısından dolayı hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Aksam.com.tr

Peru'da San Antonio yerli topluluğuna ait İkitu kabilesi üyeleri kendilerine uzaylı saldırdığını iddia etti. Başkent Lima'nın kuzeydoğusundaki Alto Nanay kırsal bölgesinde yaşayan köylüler koyu renkli kapüşonlar giyen gizemli figürler tarafından saldırıya uğradığını bildirdi.

Aksam.com.tr'nin Daily Mail'den çevirdiği habere göre, köylüler uzaylı olduğunu iddia ettikleri saldırganlara yüz soyanlar lakabını takarken böyle bir saldırı sonucunda 15 yaşındaki bir kızın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.


Topluluk lideri Jairo Reátegui Dávila'ya göre, genç kız uzaylılardan kaçtı, ancak 'mücadele sonucu boynunun bir kısmı kesildi.'

Yerel medyaya göre saldırıdan sonra topluluk üyeleri, kadınları ve çocukları korumak için gece devriye geziyor ve ordunun bölgeye gelmesini istiyor. Bazı topluluk üyeleri korkudan dolayı uyuyamadıklarını söylediler.

Yerel halk, 'uzaylıların' büyük başlı ve sarımsı gözlere sahip olduğunu ve bu canlıların av silahlarından etiklenmediği belirtti. Köylüler, bu varlıkların 11 Temmuz'dan bu yana neredeyse bir ay boyunca her gece saldırdığını iddia ediyorlar.


Peru haber kaynağı Latina Noticias, Dávila'nın "neredeyse yüz yüze geldik" şeklinde uzaylılara tanıklık ettiğini söyledi. Davila; "Yüzünü görmek çok zordu. Bütün vücudunu bir metre yükseklikte süzülen şekilde gördüm," dedi ve varlığın havada süzüldüğünü öne sürdü.

Grup şimdi yetkililerden askerlerin bölgeye gelmesini talep ediyor, ancak topluluğa ulaşmak oldukça zor. En yakın şehirden 10 saatlik bir nehir yolculuğu ile bölgeye gidilebiliyor.