En anlamlı, farklı, uzun ve kısa 15 Temmuz sözleri ve mesajları sizlerle... 15 Temmuz mesajları 2022 BURADA!

En anlamlı, farklı, uzun ve kısa 15 Temmuz sözleri ve mesajları milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İstanbul'da 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin üzerinden altı yıl geçti. 251 kişinin şehit olduğu bu darbe girişinde şehitlerimizi anmak ve sosyal medya hesaplarından mesaj yayınlamak isteyenler arama yapmaya başladı. İşte 15 Temmuz mesajları 2022...

15 Temmuz mesajları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin ardından tam 6 sene geçti. Vatan uğruna canını feda eden şehit ve gazilerimizi anmak için sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmak isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte en anlamlı, farklı, uzun ve kısa 15 Temmuz sözleri ve mesajları...

15 TEMMUZ MESAJLARI

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

15 Temmuz kaçıncı yıldönümü 2022? 15 Temmuz hain darbe girişimi ne zaman oldu?

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

En büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde kaIkabiImektir.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!

15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz'da resmi kurumlar, bankalar ve noterler açık mı?

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.