15 Kasım reyting sonuçları: Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım reyting sıralaması

15 Kasım reyting sonuçları açıklandı. Çarşamba akşamı Çarşamba akşamı Kanal D'de Dilek Taşı, ATV'de Kuruluş Osman, TRT1'de Benim Güzel Ailem, Fox TV'de Şahane Hayatım isimli dizilerin yeni bölümleri izleyici ile buluştu. TV8'de MasterChef All Star ile yarışma heyecanı yaşanırken, Show TV'de yerli sinema En Büyük Şaban seyirci karşısına çıktı. Peki Reyting tablosu nasıl şekillendi? İşte 15 Kasım 2023 reyting sonuçları

15 Kasım 2023 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Her gün bir önceki güne ait Total, AB ve ABC sıralaması belli olurken dünün reyting sonuçları merakla bekleniyor. Çarşamba akşamı; Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, Benim Güzel Ailem ve MasterChef Türkiye All Star seyirciyle buluştu. Peki Çarşamba akşamı en çok ne izlendi? İşte 15 Kasım reyting sonuçları

15 KASIM 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Dün akşam gündüz kuşağı programları ve birbirinden güzel diziler ekranlardaki yerini aldı. Güçlü yapımların reyting savaşı sona erdi.

15 Kasım tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Atv'de izleyiciyle buluşan "Kuruluş Osman", 2. sırada Fox TV'de yayınlanan "Şahane Hayat", 3.sırada Atv'de ekrana gelen "Esra Erol'da" yer aldı.

AB'de ise 1.sırada Atv'de yayınlanan "Kuruluş Osman", 2.sırada TV8'de ekrana gelen "Masterchef Türkiye All Star , 3.sırada Şahane Hayatım yer aldı.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Kuruluş Osman 136. son bölüm izle full hd tek parça! Kuruluş Osman 136. bölüm izle!

Şahane Hayatım 3. bölüm full HD tek parça! Şahane Hayatım 3. Bölüm izle!

Dilek Taşı 10. Bölüm izle! Dilek Taşı 10. son bölüm full izle Youtube!