15 Eylül reyting sonuçları | Masterchef, Gönül Dağı, Kirli Sepeti reytingleri

15 Eylül reyting sonuçları | Pazar akşamı birbirinden iddialı dizi ve programlar ekrana geldi. Dün akşam Kim Bu Aile, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Kirli Sepeti, Gönül Dağı, Kızılcık Şerbeti ve Kim Milyoner Olmak İster izleyici karşısına çıkarken, TV8'de ise MasterChef All Star programı izleyiciyle buluştu. Peki, 15 Eylül reyting sıralaması nasıl şekillendi? İşte Masterchef, Gönül Dağı, Kirli Sepeti reytingleri

15 Eylül 2024 reyting sonuçları, izleyici ölçümleri neticesinde açıklandı. Pazar akşamı ekrana gelen; Kim Bu Aile, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Kirli Sepeti, Gönül Dağı, Kızılcık Şerbeti, MasterChef ve Kim Milyoner Olmak İster? programları reytinglerde kıyasıya yarıştı. Geçtiğimiz hafta reyting sonuçlarında Total'de 1.sırada Masterchef yer aldı. Peki, 15 Eylül reyting sonuçları nasıl şekillendi? İşte detaylar...

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Pazar akşamı sevilen diziler; Kirli Sepeti ve Gönül Dağı yeni bölümleriyle ekrana gelirken, Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezondan ilk bölümü tekrar yayınlandı. Ayrıca Masterchef ve Kim Milyoner Olmak İster heyecanı tüm hızıyla devam etti.

15 Eylül reyting sonuçları açıklandı.

15 Eylül Pazar gününe damgasını vuran program Masterchef Türkiye oldu. Masterchef hem total, hem AB, hem 20+ABC1 grubu seyirci kitlesinde birinci olurken, reytinglerde zirvedeki yerini korudu.

Total izleyicide, AB grubunda ve ABC kitlesinde en çok izlenen ikinci yapım NOW TV'nin ekran klasikleri arasına giren Kirli Sepeti dizisi oldu.

Ozan Gündoğdu ile NOW Ana Haber Hafta Sonu en çok izlenen haber bülteni olarak reyting listesinde tüm izleyici gruplarında üçüncü sırada yer aldı.

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

Total'de 1.sırada TV8'de izleyiciyle buluşan "Masterchef Türkiye", 2. sırada Show TV'de ekrana gelen Türk sineması "7. Koğuştaki Mucize", 3.sırada "Now Ana Haber Hafta Sonu" yer aldı.

AB'de 1.sırada "Masterchef Türkiye", 2.sırada Atv'de ekrana gelen "Kim Milyoner Olmak İster", 3.sırada "Now Ana Haber Hafta Sonu" yer aldı.

ABC'de ise 1.sırada "Masterchef Türkiye", 2.sırada "Now Ana Haber Hafta Sonu", 3.sırada "Kim Milyoner Olmak İster" yer aldı.