14 Eylül reyting sonuçları 2024 | Gönül Dağı, Yabani, MasterChef reyting sıralaması nasıl?

Dizilerin yeni sezona başlaması ile birlikte reyting sıralamaları da izleyiciler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Dün akşam kuşağı yayınında Gönül Dağı ve Yabani yeni bölümleri ile ekrana geldi. MasterChef'te de haftanın son eleme adayı belli oldu. Peki, ekrana gelen yapımlardan hangisi reytinglerde birinci oldu? 14 Eylül reyting sonuçları 2024 açıklandı mı? Gönül Dağı, Yabani, MasterChef reyting sıralaması nasıl?

14 Eylül Gönül Dağı, Yabani, MasterChef reyting sıralaması merak ediliyor. Dün akşam Gönül Dağı ve Yabani yeni sezon bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Diğer kanallarda ise dizi tekrarları ekrana geldi. Peki, 14 Eylül reyting sonuçları 2024 açıklandı mı? Gönül Dağı, Yabani, MasterChef reyting sıralaması nasıl?

14 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Gönül Dağı reytinglerde 3 kategoride de birinci oldu.

Total'de birinci sırada Gönül Dağı, İkinci sırada Masterchef Türkiye, üçüncü sırada Yabani dizisi yer aldı.

AB grubunda birinci sırada Gönül Dağı, İkinci sırada Masterchef Türkiye, üçüncü sırada Ozan Gündoğdu ile NOW Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

ABC grubunda da birinci sırada Gönül Dağı, İkinci sırada Masterchef Türkiye, üçüncü sırada NOW Ana Haber yer aldı.

GEÇTİĞİMİZ HAFTANIN SONUÇLARI NASILDI?

Total'de 1.sırada TV8'de izleyiciyle buluşan "Masterchef Türkiye", 2. sırada Show TV'de ekrana gelen Türk sineması "7. Koğuştaki Mucize", 3.sırada "Now Ana Haber Hafta Sonu" yer aldı.

AB'de 1.sırada "Masterchef Türkiye", 2.sırada Atv'de ekrana gelen "Kim Milyoner Olmak İster", 3.sırada "Now Ana Haber Hafta Sonu" yer aldı.

ABC'de ise 1.sırada "Masterchef Türkiye", 2.sırada "Now Ana Haber Hafta Sonu", 3.sırada "Kim Milyoner Olmak İster" yer aldı.