Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan tablosu! Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Eylül puan durumu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Eylül puan durumu yakından takip ediliyor. TV 8'in severek takip edilen yarışma programında her gün bir isim yemek yapıyor. Puanlamayı ise yarışmacılar veriyor. Haberimizin içerisinden Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Eylül puan durumuna dair detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Eylül puan durumu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler araştırmalarında konuya yer veriyor. TV 8'de ekrana gelen yemek yarışmasında büyük mücadele devam ediyor. Zuhal Topal'ın sunduğu programda cuma günü bir isim 15 bin TL'nin sahibi olacak.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 22 EYLÜL PUAN DURUMU

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22 Eylül puan durumu açıklandı. Yarışmacıların puan durumları şu şekilde:

Gülcan Güvenç: 4

Gülay Kurt: 5

Sibel Nazire Özgünaydın: 4

Cüneyit Akın: 3

Zuhal Topal: 5

TOPLAM: 21

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KONUSU VE ÖDÜLÜ NE?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL'yi kazanıyor. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.