15 bin TL'yi kim aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mayıs kim kazandı? Bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün TV 8'de yayınlanıyor. Severek takip edilen yapımın sunuculuğunu Zuhal Topal yapıyor. Bugün yayınlanan yeni bölümde bir isim 15 bin TL'yi evine götürecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mayıs kim kazandı? Bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 15 bin TL'yi kim aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mayıs haftanın kazanan ismi bugün puan durumunun ardından belli olacak. Hafta içi her gün TV 8'de yayınlanan yarışma programında bir yarışmacı 15 bin TL'yi evine götürecek. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mayıs kim kazandı? Bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 20 MAYIS KİM KAZANDI?

Bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de birinci olan isim belli oldu.

Tv8 ekranlarında seyirci ile buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir final günü daha geride kaldı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 16-20 Mayıs tarihli haftasında Harun Bey, Hande Hanım, Damla Hanım, Sevdanur Hanım ve Ömer Bey yarıştı. Büyük final günü yarışan Harun Bey yarışmacılardan ve Zuhal Topal'dan 24 puan alarak haftayı sonuncu tamamladı. Haftanın birincisi ise 34 puanla Damla Hanım oldu.

Yarışmacılardan ve Zuhal Topal'dan toplamda 24 puan alan Harun Bey, 5. olarak haftayı tamamladı.

Haftanın dördüncüsü ise toplamda 26 puan alan Hande Hanım oldu.

Haftanın üçüncüsü Ömer Bey oldu. Ömer Bey Zuhal Topal'dan ve yarışmacılardan toplamda 27 puan alabildi.

Haftanın ikincisi Sevdanur Hanım seçildi. 31 puan alarak birinciliği kaçıran Sevdanur Hanım büyük üzüntü yaşadı.

Bu haftayı birinci olarak tamamlayarak 15 bin TL'yi kazanan yarışmacı ise Damla Hanım oldu. Damla Hanım Zuhal Topal'dan ve rakiplerinden toplamda 34 puan aldı.