Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı? Zuhal Topal'la Sofrada 2 Nisan haftanın birincisi kim? İşte puan durumu!

Zuhal Topal'la Sofrada 2 Nisan haftanın birincisi günün sonunda açıklandı. Pazartesi gününden beri yarışan yarışmacılar 15 bin TL'lik büyük ödülü evlerine götürmek istiyor. Fox Tv'nin sevilen yemek yarışmasında kayınvalideler puanlama yapıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada 2 Nisan haftanın birincisi kim? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

Zuhal Topal'la Sofrada 2 Nisan haftanın kazananı cuma günü açıklandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma Fox Tv'de yayınlanıyor. Gelinler hünerlerini sergiliyor ve kayınvalideler ise tadım yapıyor. Zuhal Topal'ın oyları ise haftanın finalinde belli oluyor. Programı takip eden izleyenler Zuhal Topal'la Sofrada 2 Nisan haftanın birincisi kim? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte puan durumu...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 2 NİSAN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Bu hafta suşi yemeğini en iyi yapan isim oylamalarla Hatice Hanım seçildi.

Kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan toplam 18 puan alan Yeliz Hanım haftanın dördüncüsü oldu. Fatma Hanım ise bu haftayı üçüncü olarak tamamlayabildi. Oldukça üzgün olan Fatma Hanım toplamda 23 puan alabildi.

Haftanın ikincisi ise Rahime Hanım oldu. 15 bin TL'yi çok yakın puanla kaybeden Rahime Hanım 23 puan aldı. Bir hafta boyunca 28 puan toplayan Hatice Hanım ise 15 bin TL'nin sahibi oldu. Büyük ödülü kazanan Hatice Hanım kayınvalidelerden 19, Zuhal Topal'dan ise 9 puan aldı.

Kayınvalide Şenay Hanım'ın diskalifiye edilmesi nedeniyle bu haftanın beşincisi olmadı. Şenay Hanım'ın gelini de yarışmadan diskalifiye edildiği için haftanın sonuncusu oldu.

BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

29 Mart 2021 Pazartesi: Fatma Albayrak - Fatma Albayrak

30 Mart 2021 Salı: Rahime Kılıç Aslan - Aliye Aslan

31 Mart 2021 Çarşamba: Yeliz Karademir - Ayten Karademir

1 Nisan 2021 Perşembe: Emel Aksoy - Şenay Toğu (Tuğu)

2 Nisan 2021 Cuma: Hatice Özkan - Yosma Özkan