Zuhal Topal'la Sofrada 1 Nisan puan durumu! İşte 1 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada puanları...

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Nisan puan durumu açıklandı. Haftanın finaline bir gün kala yarışmacılar 15 bin TL için yarışıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yapımda puanlamada kayınvalideler etkili oluyor. Zuhal Topal'la Sofrada 1 Nisan puan durumu izleyenlerin takip ettiği konular arasında yer alıyor. Fox Tv'de yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 1 Nisan puan durumu.

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Nisan puan durumu günün sonunda açıklandı. Ekranların en çok izlenen yemek yarışmaları arasında yer alan yapımda yine bir isim 15 bin TL'nin sahibi olacak. Fox Tv'de yayınlanan yapım izleyenlerin ilgisini çekiyor. Zuhal Topal'la Sofrada 1 Nisan puan durumunu kayınvalideler belirliyor. İşte bugüne ait tüm detaylar...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 1 NİSAN PUAN DURUMU

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Nisan puan durumu açıklandı. İşte düne ait puan durumu:

Fatma Albayrak: 3

Aliye Aslan: 3

Ayten Karademir: 7

Yosma Özkan: 7

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 1 NİSAN YARIŞMACISI

30 yaşında olan ve 3 aylık nişanlı olan Emel Aksoy, aslen İzmirli ve İzmir'de yaşıyor. Çok sıkı bir Göztepe taraftarı olduğunu söyleyen Emel Hanım yarışmaya kayınvalidesi Şenay Tohum ile katıldı. Kayınvalide Şenay Hanım ise sofra düzenine çok önem veren ve haksızlığa asla gelemeyen biri. Gelinine çok güvendiğini söyleyen Şenay Hanıma yemek takımı dayanmadığı belirtiliyor.