Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'e Bir Zamanlar Çukurova'dan teklif!

Son olarak İyi Aile Babası dizisinde rol alan ancak rahatsızlandığı için kadrodan ayrılan Bahar Şahin hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Bir süredir ekranlarda yer almayan Bahar Şahin'e ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan teklif gitti ancak güzel oyuncu sıcak bakmadığını söyledi. Bahar Şahin'in önceliğinin yeni başlayacak olan bir projede rol almak istediği öğrenildi.

ATV'nin en sevilen dizilerinden olan başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Krem Alışık, Furkan Palalı ve Hande Soral gibi isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosunu genişleterek yoluna devam ediyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Bir Zamanlar Çukurova'dan Bahar Şahin'e yeni sezon öncesi teklif gitti. Ancak Furkan Palalı'nın hayat verdiği Fikret Fekeli için ekibe katılacak olan yeni karaktere Şahin'in sıcak bakmadığı öğrenildi. Güzel oyuncunun yeni başlayacak bir işe girmeyi öncelikle istediği öğrenildi.

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinlidir. Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Güven, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisi ile yaşamış, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi yapımlarda yer almıştır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat verdi. Bahar Şahin, 1.65 metre boyunda, 48 kilo ve İkizler burcudur.