Zafer Engin Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? Arka Sokaklar Rıza Baba diziye veda mı ediyor?

2006 yılından bu yana televizyon ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Arka Sokaklar cuma akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu'nun paylaştığı Arka Sokaklar'da Rıza Baba'nın akıbeti herkes tarafından merak ediliyor. Peki, Rıza Baba diziden ayrılıyor mu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi uzun yıllardır yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor. Arka Sokaklar'ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Rıza Baba vurulmuş ve akıllara "Rıza Baba ölecek mi?" sorularını getirmişti. Peki, Zafer Engin Arka Sokaklar'dan ayrılacak mı?

RIZA BABA (ZAFER ENGİN) DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Arka Sokaklar'da Rıza Baba geçtiğimiz bölümlerde emekli olmaya karar verdiğini duyurmuştu. Dizinin son bölümünde Rıza Baba'nın vurulması akıllara ölecek mi sorusunu getirdi. Zafer Ergin'in hayat verdiği Rıza Baba Arka Sokaklar'ın son yayınlanan tanıtım bölümünde sevenlerini üzdü. Önümüzdeki bölümlerde Rıza babanın ölümü ya da sağlık durumu belli olacak.

RIZA BABA KİMDİR?

Asayiş Özel Ekip'in kurucusudur. Ekibi Osman başkomiser ile kurmuştur. Osman öldükten sonra tek başına ekibe babalık yapar. Kendisine genellikle "Rıza Baba" diye hitap edilmektedir. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 3. sınıf emniyet müdürü görevini sürdürmektedir. 49. Bölümde, bir operasyonda rehin alınır. 407. bölümde, bir market soygununda karşılaştığı, hapse düşmekten kurtardığı Deniz adlı bir genç tarafından vurularak hastanelik olmuş, ancak bir süre sonra iyileşip görevinin başına dönmüştür.