Pelin Karahan kimdir?

Kavak Yelleri ile tanıdığımız ve birçok başarılı yapımda rol alan Pelin Karahan, Yuvamdaki Düşman dizisi ile ekranlara geri döndü. Show Tv’de yayınlanmaya başlanan dizide Pelin Karahan, Tülin karakterine hayat veriyor.

TÜLİN (PELİN KARAHAN)

Ünlü mimar Kemal Yılmaz’ın eşidir. Eşi ile mimarlık fakültesinde tanışmışlar, mezun olunca hemen evlenmişlerdir. Yıllarca çocuk sahibi olmak için çeşitli tedaviler gören Tülin’in vücudu yenik düşmüş lenf kanserine yakalanmıştır. Kocasını kaybettiği kaza ona yakın arkadaşı, Yasemin’i kazandırmıştır. Ama hayatlarını yıkan kadının yanı başlarında olduğundan habersizdir.

PELİN KARAHAN KİMDİR?

1984 yılında Ankara’da doğan Pelin Karahan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. İlk projesi 2007-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisi olmuş, oynadığı rol ile 2011 yılında En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu ödülünü almıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan karakterini canlandıran Pelin Karahan bu projedeki performansı ile de 2015 yılında orta doğunun en önemli ödüllerinden Biaf Uluslararası en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. 2015 yılında da Yeter dizisinin başrolünde yer almıştır. Bu sezon Show TV’de yayınlanan Pelin Karahan ile Nefis Tarifler programını sunmaktadır.

PELİN KARAHAN’IN EŞİ KİMDİR?

24 Haziran 2014 tarihinde iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi. 27 Aralık 2014 tarihinde Ali Demir adında bir oğlu oldu.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN KONUSU

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?

 ‘Yuvamdaki Düşman’ın başrollerinde, Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan yer alıyor.  Birbirinden farklı karakterlerin, farklı hikayelerinin anlatılacağı dizinin kadrosunda Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi başarılı isimler bir araya geliyor.