Yuvamdaki Düşman oyuncuları kimdir, konusu ne? Yuvamdaki Düşman Kemal, Yasemin kim?

Yuvamdaki Düşman dizisinin fragmanı ilgiyle karşılandı. Yuvamdaki Düşman oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni diziler izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her hafta Perşembe akşamları ekrana gelecek olan dizi, Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak? ‘Yuvamdaki Düşman’ın başrollerinde, Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan yer alıyor. Birbirinden farklı karakterlerin, farklı hikayelerinin anlatılacağı dizinin kadrosunda Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi başarılı isimler bir araya geliyor. Usta oyuncu Nebahat Çehre, Olcay karkaterine hayat veriyor. Olcay, altmışlı yaşların ortalarında, alımlı ve zeki bir kadındır. Varlıklı, aristokrat bir aileden gelmektedir. Eşi Mehmet Ethem Çifthanlı öldükten sonra, hem ailenin hem de şirketin başına o geçmiştir. Uzun yıllar şirketi yönetmiştir. Otoriter ve ailesine bağlıdır ve bu yüzden çok kontrolcüdür. Çocukları onun her şeyidir. Özellikle biricik kızı Nil’e, küçükken yaşadığı talihsiz bir olaydan ötürü çok düşkündür.Dizi ile ilgili merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yuvamdaki Düşman izleyici karşısına her hafta Perşembe akşamları çıkacak. Show TV’de yayınlanacak olan dizinin oyuncuları arasında Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan, Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız gibi isimler yer alıyor. Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak? Usta oyuncu Nebahat Çehre, Olcay karakterine hayat verecek. Dizi ile ilgili merak ettiklerinize haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN FRAGMANI

YUVAMDAKİ DÜŞMAN HANGİ KANALDA?

Dizi her Perşembe saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN KONUSU

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?

 ‘Yuvamdaki Düşman’ın başrollerinde, Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan yer alıyor.  Birbirinden farklı karakterlerin, farklı hikayelerinin anlatılacağı dizinin kadrosunda Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi başarılı isimler bir araya geliyor.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN OYUNCULARI

OLCAY (NEBAHAT ÇEHRE)

Altmışlı yaşların ortalarında, alımlı ve zeki bir kadındır. Varlıklı, aristokrat bir aileden gelmektedir. Eşi Mehmet Ethem Çifthanlı öldükten sonra, hem ailenin hem de şirketin başına o geçmiştir. Uzun yıllar şirketi yönetmiştir. Otoriter ve ailesine bağlıdır ve bu yüzden çok kontrolcüdür. Çocukları onun her şeyidir. Özellikle biricik kızı Nil’e, küçükken yaşadığı talihsiz bir olaydan ötürü çok düşkündür.

15 Mart 1944’te Samsun’da doğdu. 1960 yılında Türkiye güzeli seçildi. Sahneye ilk defa İstanbul şehir tiyatrolarının çocuk bölümünde çıktı. İlk sinema filmi 1961 yapımı ‘Yaban Gülü’dür. Nebahat Çehre’nin çıkışını sağlayan ilk önemli çalışması, 1962 yılında Türker İnanoğlu’nun yaptığı ‘Kanun Kanundur’ filmidir. Sanatçı, 1965 yılından itibaren, yazar, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Güney ile birlikte kamera karşısına geçmiştir. ‘Seyit Han’ en önemli filmlerinden biridir. 1975 yılında sinemayı bırakan Nebahat Çehre, 1985’de yeniden sinemaya dönmüştür. 2000‘li yıllarda dizi sektörünün gelişmesiyle Çehre, ‘Haziran Gecesi, Candan Öte, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk’ ile ekranlarda fırtınalar estirmiştir. 2018 yılında Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Yuvamdaki Düşman’ isimli diziyle sevenleriyle buluşacaktır. 130’dan fazla sinema filmine sahiptir.

Nebahat Çehre’nin Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Olcay / 2018

Kara Para Aşk / 2014

A.Ş.K. / 2013

Muhteşem Yüzyıl / 2011

Aşk-ı Memnu / 2008

Candan Öte / 2006

Haziran Gecesi / 2004

Nebahat Çehre’nin Oynadığı Filmler

Kanlı Ocak / 2015

Dün Gece Bir Rüya Gördüm / 2006

MURAT (PAMİR PEKİN)

Çifthanlı ailesinin, şirketinin varisidir. Güçlü, zeki ve başarılı bir iş adamıdır. Yakışıklı ve kendine güvenen biridir. İyi eğitimlidir, köklü bir aileden gelir. Biricik eşi Yasemin’e, tanıdığı ilk günden beri aşıktır. Ailesine bağlıdır ve onlarla vakit geçirmeyi sever. Ailesi için her şeyi yapar. Çabuk sinirlenir. Sinirlendiği zaman hiçbir şeyi gözü görmez. 

1979 İstanbul ‘ da dünyaya gelen Pamir Pekin, Marmara Üniversitesi  İktisadi ve İdari bilimler fakültesi Ekonometri  Bölümünden Mezundur. Kariyerine üniversite yıllarında Foto modellikle başlayan Pamir, birden fazla reklam filminde yer alarak, İlk dizi deneyimi olan  2007 senesinde ''Komiser Nevzat'' dizisinde Komiser Ali karakteri ile kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra ki yıllarda pek çok dizi ve sinema projesinde yer almıştır.

Pamir Pekin’in Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Murat / 2018

Tutsak / Kenan / 2017

Hayat Şarkısı / Hazer / 2016

İlişki Durumu: Karışık / Murat / 2015

Gönül İşleri / Komise Kemal / 2015

Muhteşem Yüzyıl / Elkaz Mirza / 2015

Güzel Çirkin / Serdar / 2013

Keskin Bıçak / Kemal / 2013

Lale Devri / Cansel / 2010

Havalimanı: İyi Uçuşlar / Fatih Karahan /  2008

Parmaklıklar Ardında / Mert / 2009

Vurgun / 2008

Komiser Nevzat / Komiser Ali / 2007

Pamir Pekin’in Oynadığı Filmler

Günce / Doktor Serdar / 2013

CEREN (ECE ÇEŞMİOĞLU)

Yirmi yedi yaşında, oldukça güzel bir kadındır. Her zaman dış görünümüne, kıyafetlerine dikkat eder. Fakir bir ailede doğup büyümüş, hırslarıyla o aileden kurtulmuş, geçmişini silmek için ismini bile değiştirmiştir. Ruh sağlığı küçük yaşlarda bozulmuş ve ilerlemiştir. Çok zekidir. Bencil ve hırslıdır, istediğini elde etmek için göze alamayacağı şey yoktur! En büyük hayali kaybettiklerini geri almaktır.

1990 yılında İstanbul’da doğan Ece Çeşmioğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde okudu. 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, fakat asıl olarak 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle tanındı. Daha sonrasında, “Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Ceren karakterine hayat veriyor.

Ece Çeşmioğlu’nun Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Ceren / 2018

Yüz Yüze / Zeynep / 2017

Muhteşem Yüzyıl: Kösem / Atike Sultan / 2016

Kalbim Yangın Yeri / Sevda Günsoy / 2016

Yaz'ın Öyküsü / Yaz / 2015

Öyle Bir Geçer Zaman ki / Ayça / 2012 - 2013

Firar / Bahar / 2011 - 2012

Eyvah Halam / Asya / 2008

İki Aile / Ceren Karaman / 2006 - 2008

Gümüş / Hilal / 2005

Nehir / 2005

Çocuğun Var Derdin Var / 2004

Çocuklar Duymasın / 2002

Ece Çeşmioğlunun Oynadığı Filmler

Başlangıç / 2011

Ev / 2009

Kuş / 2015

YASEMİN (ASLI TANDOĞAN)

Yirmi yedi yaşında güzel bir kadındır, eğitimli bir ailenin kızıdır. Eşi Murat Çifthanlı ile  üniversitede okurken tanışmıştır ve hala ilk günkü gibi kocasına aşıktır. Sevecen ve yardımseverdir, dost canlısıdır, insanlara çabuk güvenir. Ailesini bir kazada kaybettikten sonra tek hayatı Murat ve kız kardeşi Tuğçe olmuştur. En büyük hayali yılladır özlemini yaşadığı bir bebek sahibi olmaktır. Kerem’in doğumuyla bu özlemine kavuşmuştur.

1979 yılında Ankara’da doğan Aslı Tandoğan, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arp Bölümünden mezun olduktan sonra Antalya Operası’nda arpist olarak görev yaptı. Tandoğan 2002 yılında Gülüm adlı dizi ile oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra Aşka Sürgün, Dudaktan Kalbe, Kapalıçarşı ve Aşk adlı dizilerde rol alan Aslı Tandoğan 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl-Kösem dizisinde Genherhan Sultan karakterini canlandırmıştır. Aslı Tandoğan’ın rol aldığı ilk sinema filmi 2007 yılında Ömer Vargının yönetmenliğini yaptığı Karadayı’dır. Daha sonra 2013 yılında Behzat Ç. Ankara Yanıyor, 2014 yılında Kendine İyi Bak ve 2015 yılında Git Başımdan sinema filmlerinde rol almıştır. Aslı Tandoğan son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Yasemin karakterini canlandırmaktadır.

NİL (PELİN ÖZTEKİN)

Çifthanlı ailesinin göz bebeğidir, yirmili yaşların başında hayat dolu bir kızdır. El bebek, gül bebek büyütüldüğü için sevgi konusunda şımarıktır. Abisi ve annesine çok düşkündür. Küçükken yaşadığı başına gelen talihsiz bir olaydan ötürü, bir süre psikolojik tedavi görmüştür, hala o olayın etkisi altındadır. Alper’e ilk gördüğünden beri aşıktır.

Pelin Öztekin, 1987 yılında İzmit’te doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul Fenerbahçe’de bulunan Nurettin Teksan okulunda okuduktan sonra liseyi Fenerbahçe lisesinde tamamladı. Ortaokulu bitirdikten sonra bir sene Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi, bir dönemde Fransa da Ecole des Roches’da dil eğitimi aldı. Lisenin bitmesiyle birlikte 2005 yılında “Hayat Bilgisi” dizisinde Demet karakteriyle ilk televizyon dizisine başladı. 2006 yılında BKM Mutfak atölye oyuncularına katıldı. Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da değişik roller aldı. 2007 de organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyasında Şebnem karakteriyle rol aldı. 2012 yılında Star TV'de yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışma programında yarışmacı olarak görev aldı. En Son 2016 yılında TV gösterilmeye başlayan ‘’Hayat Şarkısı’’ dizinde Zeynep karakterine can verdi.

Pelin Öztekin’in Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Nil / 2018

Hayat Şarkısı / Zeynep / 2016

Zeyrek ile Çeyrek ‘’Bir Ramazan Temaşası’’ / Semanur / 2015

Doksanlar / Neşe / 2013

Çok Güzel Hareketler Bunlar / Pelin / 2008

Sınıf / Gökçe / 2008

Bir Demet Tiyatro / 2006

Hayat Bilgisi / Demet / 2003

Pelin Öztekin’in Oynadığı Filmler

İki Kafadar Chinese Connection / Sibel / 2013

300 Worte Deutsch / Nuran / 2013

Çok Filim Hareketler Bunlar / 2010

Neşeli Hayat / 2009

ALPER (HAKAN DİNÇKOL)

Yakışıklı, sevecen, başarılı bir iş adamıdır. Her zaman kafasının rahat olmasını ister, hayatı istediği gibi yaşar. Sıkıntıya, strese gelemez. Yasemin ile liseden, Murat ile üniversiteden beri arkadaştır. Murat’ın en yakın arkadaşıdır. En büyük zaafı, liseden beri aşık olduğu Yasemin’dir.

Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol 20.12.1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 36 yaşındaki oyuncu çocukluk ve gençlik yıllarını Ayvalık ve İstanbul'da geçirmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi mezunu olan oyuncu birçok reklam filminde yer aldıktan sonra 2015 yılında Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakteri ile kamera karşısına geçti. Sonrasında Savasçı dizisinde Başçavuş Turan Hüseyinoglu karakterini canlandırdı. Simdi ise Yuvamdaki Düşman dizinde Alper karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Hakan Dinçkol’un Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Alper / 2018

Asla Vazgeçmem / 2015

Savaşçı / 2017