Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanı nefes kesti

Yüksek Sosyete Star TV'nin yaza damgasını vuran dizisi nefes kesen bir bölüm ile izleyiciyi yine ekrana kilitledi.

Yüksek Topuklar dizisi Star TV ekranlarında yaz ayına iddialı bir şekilde başladı. Yüksek Topuklar birinci bölümünden itibaren beğeni ile izlenmeye başladı. Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete'nin yapımcılığını ise Bi yapım üstlendi. Sevilen dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde ise Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış oldu. Başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Yüksek Sosyete 4.bölümü ile 7 Temmuz Perşembe günü Star TV'de ekrana gelecek

YÜKSEK SOSYETE 4.BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir. 

Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur.

Ele avuca sığmaz çapkınımız Mert ise Ece'ye kendini affettirmek için birbirinden eğlenceli yollara başvurur.

YÜKSEK SOSYETE 2.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ait olduğu yeri ve insanları arayan Cansu; Oliva’da çalışmaya başladığı ilk gün başını belaya sokar.  Onu kurtarabilecek tek kişi Kerem'dir ama Cansu, onun şartlarına uymaz. Mert’in  yer değiştirme teklifini kabul eden Kerem; Yüksek Sosyete dünyasına alışmaya çalışırken hem Mert’le hem ailesiyle hem de Cansu'yla ilgilenmek zorundadır.