Your Honor uyarlaması Hakim ne zaman başlayacak? Your Honor Netflix'te var mı, konusu ne?

Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston'ın rol aldığı Your Honor dizisinin Türkiye versiyonu çekilecek. Hakim ismiyle uyarlanacak olan Your Honor 10 bölüm yayımlanmış ve izleyenlerden tam not almıştı. Hakim dizisinin ne zaman başlayacağına yönelik bilgilendirmeler sosyal medyada trend olurken, Your Honor konusu da merak edilmeye başladı. Peki, Your Honor uyarlaması Hakim ne zaman başlayacak?

Showtime yapımı Your Honor dizisi Hakim ismiyle Türkiye'ye uyarlanacak. Dizide Walter White karakteriyle gönüllere taht kurmuş olan Bryan Christon büyük beğeni toplamıştı. 7 Aralık tarihinde seyirci karşısına geçen Your Honor konusu ile epey ilgi uyandırmıştı. İşte Your Honor konusu ve Hakim dizisine dair merak edilenler...

YOUR HONOR DİZİSİ HANGİ KANALDA, KONUSU NE?

Türkiye'de "Hakim" adıyla uyarlanacağı duyurulan "Your Honor" dizisi, Türkiye'de 7 Aralık'ta ekranlara gelmeye başladı. Showtime yapımı "Your Honor" dizisinin bölümleri, Amerika'da yayınlandıktan 1 gün sonra beIN CONNECT Türkiye'de ekranlara geliyor.

Kvodo adlı İsrail dizisinden uyarlanan Your Honor, New Orleans'ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan "Breaking Bad"in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor.

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokar. 10 bölümden oluşan dizinin Showrunner koltuğunda, senarist Peter Moffat yer alıyor.

YOUR HONOR UYARLAMASI HAKİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Poyraz Karayel ve İşler Güçler gibi birçok başarılı yapıma imzasını Hayri Aslan tarafından 2003'te kurulan Limon Film, yeni bir proje hazırlığında olduğunu duyurdu.

ABD'de büyül ilgi gören Your Honor'ın Türkiye haklarını satın alan Aslan, Türkiye televizyonlarına bir uyarlama daha kazandıracak. Proje için oyuncu seçiminin ardından yakın zamanda çekimlere başlanacağı tahmin ediliyor.