Yeşilçam 5. bölümde neler oluyor? Yeşilçam 5. yeni bölüm fragmanı yayında!

Yeşilçam 5. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci'nin paylaştığı Blu TV üzerinden ekrana gelen Yeşilçam dizisi 5. bölümü için heyecan dorukta. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Yeşilçam dizisi 5. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Yeşilçam dizisi yine yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Merakla beklenen Yeşilçam 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türkiye'nin yerli online video platformu BluTV'nin özel yapımı Yeşilçam'ın 5. bölümü ile 6 Mayıs Perşembe günü yayına girecek.

YEŞİLÇAM 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


2021 yılında Blu tv tarafından yayınlanacak olan yerli dizidir. Toplam bölüm sayısı henüz açıklanmayan dizinin yönetmenliğini tanınan yönetmen Çağan Irmak üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Volkan Sümbül ve Levent Cantek kaleme alacak. Dizinin yapımını Eastern Sunrise üstlenirken, senaryosunu Sibel Tuna üstleniyor. İstanbul'da çekilen dizinin görüntü yönetmenliğini Gökhan Tiryaki yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak ve Nilüfer Açıkalın gibi isimler yer alıyor. Dizinin ilk tanıtımı 12 Şubat 2021'de yayınlandı. İlk 4 bölümü yayınlanan diziyi izleyen seyirciler ise Yeşilçam 5.bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunun yanıtını merak ediyor.

YEŞİLÇAM DİZİ KONUSU

Dizinin konusu, 1960'larda Yeşilçam'ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi anlatılıyor. 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması'ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatacak olan 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı'nın ilk tanıtımı izleyicilerle buluştu. Emel Sayın'ın 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960'lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı. Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'e hayat verecek.

YEŞİLÇAM DİZİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ (CAST)

Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak ve Nilüfer Açıkalın gibi isimler yer alıyor.

Çağatay Ulusoy – Semih

Afra Saraçoğlu – Tülin

Selin Şekerci – Mine

Ayta Sözeri – Kuvvet

Güngör Bayrak – Belkis

Nilüfer Açıkalın – Adviye

Bora Akkaş – Hakan

Özgür Çevik – İzzet

Yetkin Dikinciler – Reha

Altan Erkekli

Selin Kahraman – Aysel