Yeni Gelin son bölüm Show TV’de-izle Yeni Gelin 63. yeni bölüm fragmanı

Sevilen Show TV dizisi Yeni Gelin 63. yeni final bölümü fragmanı merakla bekleniyor. Yeni Gelin dizisi haftaya ekranlara veda edecek ve televizyon macerasına noktayı koyacak. Yeni Gelin son bölüm 17 Kasım akşamı izleyicisiyle buluştu. Dizide bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı. Gürültü yapan, Bella’nın hışmına uğramayı göze almalıdır.

Finale adım adım ilerleyen Yeni Gelin 63. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Yeni Gelin son bölüm ile izleyenleri yine gülmekten kırdı geçirdi. Bir o kadar da hüzünlü sahneler barındıran Show TV dizisinin 63. Yeni bölüm fragmanı dizinin fanları tarafından araştırılıyor. 

YENİ GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bella, herkese kök söktürmeye yemin etmiştir. O yumuşak huylu, yufka yürekli Bella gitmiş, yerine kuralcı, despot ve dediğim dedik bir Bella gelmiştir.Ayşe ve Möhteber, cebren ve hile ile konağa dönmüş, Bozok’lar eski “sıradan” günlerine geri dönmüştür. Ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Çünkü konakta yedi aylık hamile bir yeni gelin ve onun yeni kuralları geçerlidir. Bella, herkese kök söktürmeye yemin etmiştir. O yumuşak huylu, yufka yürekli Bella gitmiş, yerine kuralcı, despot ve dediğim dedik bir Bella gelmiştir. Tüm konak halkını muma çevirir. Bozok Konağı’nın adeta taşıyıcı kolonu olan kavga, şiddet ve gürültü yasaktır. Kavga eden, saniyesinde karşısında Bella’yı bulur. Gürültü yapan, Bella’nın hışmına uğramayı göze almalıdır. Bu, konağın horozu olsa bile. Bella, hamileliğinin son iki ayını konağa zehretmeye adeta yemin etmiş gibidir. Herkes, Bella’yı memnun etmeye çalışmaktadır. Hamilelik haberiyle hayatı değişen sadece Bozoklar değildir. Baranlar’ın hayatı da tamamen değişmiştir. Ama onların hayatı iki kere değişmiştir.

Bella, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı doğum mottosuyla Bozok Konağı’nı adeta iştimaya tabi tutar. Aile bireylerine sırasıyla görevler ve sorumluluklar verir. Ama bunu “biraz” fazla abartır. Aileye verdiği son görevle birlikte herkes ne yapacağını şaşırır. Bütün konak, yumurta peşine düşmüş, hayatlarını birer yumurtaya vakfetmişlerdir. Asıl sürpriz yumurtadan kimsenin haberi yoktur.

Yeni Gelin Konusu

Aşkın dil, ırk ve mesafe tanımadığı bilinir. Hazar ve Bella aşkı da farklı dillere farklı kültürlere rağmen yaşanan bir aşk hikayesi. Türk asıllı olan güzeller güzeli Bella ülkesini aşkı Hazar için terk ederek Türkiye’ye gelir. Kendi yaşam tarzına taban taban zıt bir hayata adım atan Bella’nın Adana’da yaşadığı komik olayların anlatılıyor. Yeni Gelin olarak geldiği Bozok Aşiretinde 3 kaynanası , görüm - görümceleri ve her biri kendi içinde ayrı olay olan aşiretin diğer üyeleri ile Bella’nın hayatı güldürmeye devam ediyor.

YENİ GELİN OYUNCULARI

Bella Öztürk (Jessica May)

Türkiye Büyük Elçisi bir babayla, yüksek sosyete bir annenin İspanya’da dünyaya gelmiş biricik kızıdır. Bilgili ve görgülü olmasının yanı sıra aşırı sevecen, cana yakın ama bir o kadar da sakardır. Hayatının aşkının terkesine atlayıp Çukurova’ya kadar gözü kapalı gelmiştir. Konaktaki şer ittifakı gözünü açacak diye beklenirken onun gözleri, aşktan daha bir kör olmuştur. Ona göre herkes özünde iyi insandır. Şer ittifakının başı Möhteber bile... Onun iyiliği, herkesi iyi etmeye yetecek midir?

Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur.

Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi

Köpekleri çok seven Jessica May, özellikle sokak köpeklerine elinden geldiğince bakmaya çalışıyor. En büyük hayallerinden biri sokakta bulduğu köpeklerden bir hayvan çiftliği kurmak.

15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır.

Türkiye'yi gezmekten ve farklı kültürleri tanımaktan keyif alan Jessica'nın farklı şehirleri görmek, sıcak ilişkiler kurmak yapmak istediği planları arasında.

Jessica May, Show TV'nin yeni dizisi Yeni Gelin'de, Türkmen Aşireti'ne gelin giden genç bir kızı oynayacak.

Hazar Bozok (Tolga Mendi)

Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin varislerinden biridir. Doğduğu toprakların gözü pekliğini, yüreği karalığını almış; dayatmalarına ise her daim karşı çıkmıştır. Öyle ki, bir anda vurulduğu yarı İspanyol Bella’yı takıp koluna konağa gelin diye getirmiştir. Hazar, ölümüne aşık; ailesi ölümüne inatçı. Ama Hazar daha inatçı. Çünkü ona göre aşk, her savaşı mutlak zafere taşıyacaktır.

23 Mart 1993 yılında doğan Tolga Mendi, 1.86 boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur. İlgi alanları; fitness, sinema ve tiyatrodur.

İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi'nden mezun olan başarılı oyuncu daha sonra Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde okumaya başlamıştır.

2 dönem oyunculuk eğitimi alan Tolga Mendi, Show TV'de Acı Aşk dizisinde yer almıştır. Tolga Mendi, Yeni Gelin'de Hazar karakteriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Kalender Bozok (Mustafa Avkıran)

Dağ gibi, kale gibi dimdik dursa da, evlatları için kireç taşı misali ufalanır yüreği… Koca aşireti, tek lafıyla hizaya sokar sokmasına da, üç kadınla baş etmek kolay mı? Hem de biri Kürt, biri Arap, biri de Laz… Mezopotamya yürekli dediysek boşuna demedik…

1963 yılında Gaziantep’te doğdu. 1983 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Bir yandan da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndaki yüksek lisansını tamamladı. Mustafa Avkıran, 1987 yılında ‘Küçük Prens’ oyununda başladığı yönetmenlik hayatına İstanbul, Van, Ankara, Antalya, Bursa ve Trabzon Devlet Tiyatroları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda devam etti.

1993-1995 yılları arasında Antalya Devlet Tiyatrosu’nda müdürlük yaptı. Sanat üretimiyle uzun yıllarını geçirdiği Devlet Tiyatroları’nda yaptığı işlerle; birçok ödül kazandı.

1995 yılında ilk sinema filmi, ‘Sokaktaki Adam‘ ile 32. Altın Portakal Film Festivali'nde ve 18. Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Bu filmi, sonrasında ‘Cumhuriyet’, ‘Kayıkçı’, ‘İstanbul Kanatlarımın Altında’, ‘Hayatının Tek Yolculuğu’, ‘Mutluluk’, 'Av Mevsimi’, ‘Hadi baba Gene Yap’ ve ‘Delibal' gibi başarılı filmler takip etti.